Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 februari, 2023

 

De nya energierna som kommer från Arcturus ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har bestämt att vi kommer att sända er mer energier till stöd för att ni är hjärtcentrerade, eftersom vi har märkt hur mycket längre ni växer andligt när ni helt enkelt fokuserar er själva på det hjärtutrymmet. Vi vet att era sinnen har förmågan att komplicera saker för er alla där på jorden, och att ju färre tankar ni tänker och desto mindre övertygelser ni håller fast vid desto bättre.

Du behöver egentligen bara vara fokuserad på vad som händer just nu i det ögonblick du är i, och allt annat som du behöver veta kommer till dig. Det kommer till dig som en tanke ur det blå. Du kommer att börja kanalisera mer när du aktivt tänker mindre. Du kommer att uppleva snabbare och snabbare manifestationstider när du är hjärtcentrerad eftersom du kommer att vara mycket mer i kontakt med dina känslor. Du kommer att vara mycket mer benägen att erbjuda en vibration med avsikt. Du kommer att vara närvarande och jordad.

Du vill känna enhetsmedvetande eftersom det är sanningen. Du vill känna dig expansiv eftersom det är sanningen. Du vill känna den kärlek du är eftersom det är sanningen. Med ditt huvud kan du göra något sant även om du inte vill att det ska vara sant. Tänk på det ett ögonblick. Så du förstår, det är mycket mer logiskt för dig att vara hjärtcentrerad, men det kräver att du litar på att det du behöver veta kommer till dig i det ögonblick du behöver veta det.

Och så, energierna som vi har förbundit oss att skicka till er nu handlar om att stärka det förtroendet inom er så att ni kan släppa taget om att vara sinnesorienterade, vara beroende av problem som ni sedan kan lösa. Vi vet att ni skickas en massa energier vid denna tid, och den trenden kommer att fortsätta eftersom ni är mångfacetterade varelser, och för att ni behöver mycket stöd och har bett om mycket stöd, och de av oss i de högre världarna måste bara bestämma hur vi ska göra det.

Just nu är det bra för dig att veta att du får stöd energiskt för att vara mer hjärtcentrerad, mer närvarande, mer jordad och mer kapabel att känna allt när det dyker upp så att du vet vad du släpper ut i universum . Och när du vet det vet du vad du kommer att få tillbaka från universum. Och allt detta är så mycket viktigare än att tänka på vad du ska äta till lunch om några timmar.

Slå dig ner i ditt hjärta just nu och känn lättnaden över att inte behöva tänka ännu en tanke eftersom du är för inställd, för medveten om den kärlek du verkligen är och hur det känns. Vi kommer alltid att stötta er i detta, men under de kommande veckorna och månaderna, för de av er som är öppna för dem, kommer ni att känna dessa energier och ni kommer att kunna märka knuffen ni får in i ert hjärtrum, och den knuffen kommer att kännas väldigt bra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *