Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni, 2023

 

Källenergier kopplas ihop med junisolståndsenergierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har arbetat med några energier här i den nionde dimensionen som vi är på väg att introducera till er dimension genom de många portaler som vi har tillgång till. Vi är glada över att du ska ta emot dessa energier eftersom de är infunderade med mer av ljuset och kärleken från Källan som vi har kunnat kanalisera oss själva. Vi är niondedimensionella, och Källan är trettondedimensionell, om du faktiskt kunde sätta en dimension på Källan. Det vi säger är att Källan är mycket mer och mycket högre än vad vi för närvarande är, och därför måste vi kanalisera den Källenergivibrationen för att kunna arbeta med de specifika Källenergierna som vi nyligen har tillgång till. Du förstår, vi har våra hobbyer också.

Vi är mycket intresserade av hur man leker med energier, hur man kanaliserar högrefrekventa vibrationer, och hur man sedan kan erbjuda det till er alla så att vi kan hjälpa er, så att vi kan förbättra er upplevelse av livet där på planeten Jorden. Det hjälper dig, det hjälper oss och det hjälper alla i hela vårt vackra universum. Vi är glada över att leverera dessa energier till dig samtidigt som ditt kommande solstånd. Dessa energier kommer att vara utöver solståndsenergierna som du kommer att få från en mängd olika källor i hela galaxen och universum, inklusive din egen sol.

Vi valde den här tiden att leverera dessa energier eftersom vi visste att det skulle finnas fler av er som skulle öppna upp i väntan på solståndsenergierna, och vi visste också att de skulle koppla ihop fint med dessa solståndsenergier. Din resa dit på jorden handlar om många saker samtidigt, men en av de mer betydelsefulla aspekterna av dina resor är att förena den individuella människan med Källans. De som har gjort det och har gjort det effektivt har fått etiketten uppstigen mästare. Ni har Yeshua, Buddha, Babaji och resten där som exempel på vad ni alla håller på att göra just nu. Vi är här för att hjälpa till med den processen.

När du smälter samman mer fullständigt med sanningen om vem du är som Källa, som Allt-Som-Är, som Enheten, sprider du mer av det runt omkring, och du förvandlar andra till deras högre jag. Och de av er som är vakna och som undrar vad ni ska göra måste på någon nivå vara medvetna om att genom att bara vara där bidrar ni mäktigt till uppstigningen av det mänskliga kollektivet och mänsklighetens kollektiva medvetande. Dessa energier kommer att hjälpa till med det där mycket höga målet som ni alla hade innan de inkarnerade i de vackra fysiska kropparna som ni alla har.

Kom ihåg vad vi ger dig här för du kommer att vilja öppna dig. Du kommer att vilja uppleva mer än du vanligtvis gör under denna kommande solståndet i juni 2023. Du gör enorma framsteg där som det är, men du kan alltid använda ett uppsving, en infusion av det du verkligen är för att hjälpa dig ännu längre, och det är det vi är till för.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *