Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni, 2023

 

För Starseeds: This is Why You’re on Earth ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sträcker oss ut till alla er som söker hjälp och kontakt med utomjordingar. Vi har inga fysiska kroppar, så de flesta människor kanske inte tänker på oss som utomjordiska, men vi finns och vi föddes inte på er planet. Vi steg upp inom vårt stjärnsystem, varför vi fortfarande identifierar oss som Arcturian. Vi är dock mycket mer universella än så nu, och vi har ganska långt över detta vårt universum. Det här är en tid då det finns fler och fler människor som vill bort från planeten jorden, och vi förstår varför.

Vi förstår hur svårt det är att vara där vid den här tiden, men vi vill uppmuntra dig att nå ut till det icke-fysiska, till kollektiv som vi själva, för att hjälpa dig att ge dig en anledning att stanna där på jorden, för vi behöver dig där som vår markpersonal, och även för att du aldrig kommer att uppleva något riktigt så tillfredsställande som att hjälpa en hel ras av varelser på en planet att stiga upp. Det är så bra som det blir när det gäller att uppfylla ett uppdrag, ett livssyfte. Era själar har rest så mycket och så långt, genom så många dimensioner för att komma dit, och nu när ni är där längtar ni efter att vara någon annanstans, och det någonstans är vanligtvis ett annat stjärnsystem.

Det är därför vi säger att vi förlänger oss till dig just nu. Det har vi alltid gjort, men vi vill verkligen att du ska höra det just nu, och ännu viktigare, att du känner det. Vi vill att du ska känna vår energi, såväl som Pleiadian, Sirian och Andromedan energi vid denna tidpunkt, eftersom vi alla arbetar tillsammans för att hjälpa stareeds att känna sig mer hemma där på jorden. Vi når ut till dig och vi sätter in det som behövs i dina energifält för att ge dig mer av en känsla av hem, en känsla av tillhörighet. Och de av er som kan öppna upp och ta emot med lätthet kommer att kunna känna vad det är som vi alla serverar vid denna tid. Andra kommer bara att märka att de känner lite mindre ångest, lite mindre hemlängtan och lite mer bekväma i sin miljö.

Vi försöker nå alla, oavsett om de är vakna, för det är ett av sätten som människor vaknar på. Människor vaknar hela tiden på grund av bisarra upplevelser som de inte kan förklara. Vi strävar efter att vara en av dessa bisarra upplevelser för några av era ouppvaknade mänskliga motsvarigheter där. De av er som känner till oss och andra e.t.s kommer att kunna hjälpa de nyuppväckta att förstå dessa upplevelser, och medan ni väntar på att människor ska nå ut till er, föreslår vi att ni öppnar upp för energierna som vi sänder , energierna som sirierna, andromedanerna och plejadianerna också sänder, eftersom du behöver den valideringen ibland att allt går enligt plan.

Du behöver ibland bli påmind om att du är på rätt väg och att allt detta inte bara är ett misstag. Allt som händer i er värld idag är väldigt beräknat, och det är tänkt att få fler människor att släppa det som inte längre tjänar dem, vilket kommer att hjälpa varje enskild person som gör den släppningen att få vad de behöver. Energierna är starka och kommer att fortsätta att bli starkare, eftersom vi hör era böner, era rop och hur ni känner hemlängtan, och vi vill bara att ni alla ska kunna kalla jorden hem så att ni kan hjälpa jordbefolkningen att stiga.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *