Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj, 2023

 

Ett kvantsprång framåt för det vaknade kollektivet ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi belyser många vägar för det uppvaknade kollektivet, eftersom vi vet att det ibland inte räcker att få de milda knuffarna som du gör från dina guider. Vi vet att ju mer uppmuntran du får från ovan, desto lättare blir det för dig att ta den väg som kommer att ge dig mest glädje och mest lätthet på resten av dina uppstigningsresor. Inte alla som är en del av det Uppvaknade Kollektivet kommer att ha exakt samma upplevelser framåt eftersom ni alla är olika, och ni är alla menade att ha olika upplevelser för Den Ende, för Källan.

En sak du absolut kan lita på är dock att upplevelsen du har av din uppstigning kommer att vara oöverträffad när det gäller alla dina andra upplevelser under alla dina andra liv i detta universum. Anledningen till det är att hoppa från den tredje dimensionen till den fjärde och sedan den femte under en enda fysisk livstid är det största steget framåt som du kan göra. Det kommer inte att finnas något lidande som en femtedimensionell varelse. Du kommer att upptäcka att allt du vill ha och behöver är tillgängligt för dig som en femtedimensionell varelse.

Du upplever svårigheterna och utmaningarna som du är just nu eftersom du är med och skapar upplevelsen av den femte dimensionen. Du frågar efter vad det är du vill uppleva och det skapas och hålls för dig i den sfären. Det är en annan värld än den du existerar i just nu, och samtidigt finns den femte dimensionen inom dig. Det är en paradox, och det är tänkt att vara en paradox eftersom det är meningen att du ska ha dina tankar blåsta vid den här tiden. Det är meningen att ni ska gå bortom vad ert sinne har kapacitet att förstå, och för att göra det måste ni ge er själva det som inte går att förstå.

Det är i din oförmåga att komma på något som du så småningom kommer att ge upp, och det är i den kapitulationen som du kan ta ett kvantsprång framåt. Alla kvantsprång som ni har schemalagt för er själva kommer i dessa ögonblick då ni släpper taget. De kommer från kapitulation. Det är meningen att du ska misslyckas på vissa områden i ditt liv, så att du kommer att kapitulera, så att du släpper taget om dina fasthållanden och släpper in de andliga upplevelserna som går så långt bortom de fysiska. Nu får ni fortfarande manifestera ett väldigt trevligt liv för er själva i denna fysiska kropp och i denna dimension, men chansen är stor att det inte inkluderar allt ni någonsin har velat för er själva. Allt detta kommer att vara möjligt när du väl passerar den där medvetandetröskeln som tar dig in i en femtedimensionell upplevelse av verkligheten.

Det vi säger till dig är att det finns mycket att se fram emot, och vad vi också säger är att vi lär oss så mycket om dig genom att uppleva dig och genom att höra från dig, och när vi gör det kan vi att använda den data vi samlar in för att förstå vilka de bästa tidslinjerna är för dig. Och när vi belyser dem, skickar vi ut en inbjudan till er alla att gå med oss i utrymmet vi håller för er. Vi vill att ni ska uppleva allt som kommer att förvandla er till denna nästa och högsta version av er själva som ni alltid går mot.

Vi känner beredskapen hos så många inom Awakened Collective, och vi säger till er att ni inte behöver vänta längre. Du behöver inte heller träffa en vägg innan du släpper taget. Nu är det dags, och du är redo att ta nästa steg mot din uppstigning. Vi vet detta, och många av er vet detta också. Det finns ingen anledning att vänta på en solblixt, för en händelse av något slag. Det är ni som är ämnade att leda vägen, och ni gör det genom er medvetna medvetenhet om vem och vad ni är och vad ni är kapabla till, och vi knuffar gärna på er väg.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *