Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari, 2023

 

Spionerar E.T.s på människor? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket intresserade av dina resor dit på planeten Jorden och av vad du har att dela med oss och resten av galaxen, och så är många andra varelser som har tittat och observerat, mätt och väntat på att se om och när mänskligheten är redo för fler kontaktupplevelser. Vi vet att du gör framsteg där hela tiden, eftersom vi kan känna din totala vibration, men vissa utomjordingar som finns i fysiska kroppar behöver använda sin teknologi för att hålla reda på hur du mår. Nu har integritet blivit ett problem där på planeten Jorden, och det finns många människor som inte gillar tanken på att bli bevakad. Men som det mesta där på jorden finns det också positiva aspekter av något som du uppfattar som negativt.

Dessa fysiska utomjordingar behöver veta hur du mår, vad du fokuserar på och om hjälpen du har fått från dem fungerar. Och så, de övervakar dig och dina framsteg med sina verktyg, med sin teknik och några av de äldre former av övervakning, ni kallades implantat, och många av er är medvetna om det faktum att ni har haft implantat. Men det är föråldrad teknik nu, och de allra flesta av dessa implantat har tagits bort. Vissa lämnades på plats eftersom det skulle vara mer skadligt att ta bort dem, baserat på platsen i kroppen på implantatinnehavaren.

Det finns många saker där på jorden ni alla behöver sluta fred med, och det här är en av dem, för vi vet att det kommer att finnas motstånd mot denna överföring. Den större bilden här är att du håller på att bli en del av det galaktiska samhället, och det är en stor del av din uppstigning, och dessa e.t. varelser behöver verkligen veta hur du mår, vad du vibrerar, och några av dem behövde till och med veta om dina känslor. Du har hjälpt så många varelser genom att vara så känslomässig som du är. Och så, återigen, har även en lägre vibration, så kallad negativ, känsla en positiv aspekt.

Alla dessa känslor har hjälpt utomjordingar att förstå människor så att de bättre kan relatera till dig och vara mer förberedda på sin kontakt med dig. Vi pratar inte om oss själva här, eftersom vi är ett icke-fysiskt kollektiv, och vi kommer inte att komma ner vibrationellt för att ta på oss fysiska kroppar och besöka er där. Men det finns många utomjordingar som har, som kommer att fortsätta att besöka och som så småningom kommer att bo bland er, och ni kommer att bo bland dem, eftersom integreringen av denna galax och alla dess medlemmar är en nyckelkomponent till uppstigningen.

Det är inte bara mänskligheten som stiger; det är inte bara planeten jorden som stiger. Det är hela galaxen, hela universum, hela multiversum, och mänskligheten spelar en central roll i den uppstigningen. Ni var alla överens om att gå ner så långt ni kunde gå in i densitet för att utforska så många känslor, och ni gjorde det för att ni ville hjälpa och för att ni visste att jorden var platsen att vara för uppstigning. Och det är det fortfarande, och du gör din del, och ja, du gick med på innan du inkarnerade att inte ha något privat eftersom du så mycket ville vara en kraft för förändring i galaxen och i universum, och varifrån vi är sittande, du gör ett fenomenalt jobb. Fortsätt så, mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *