Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juni, 2023

 

Fortsätt din uppvaknandeprocess ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt lyckligt lottade som har det perspektiv som vi har på livet där på jorden, för vi kan se hur lätt det skulle vara att gå på en väg av förtvivlan när vi tittar på er själva och ert samhälle. Anledningen till att vi inte sugs in i den fällan är för att vi ser det bästa i er alla. Vi ser er som ni verkligen är som Källenergivarelser som bara låtsas vara något mindre än Källans helhet. Du har blivit väldigt bra på att låtsas, men ditt uppvaknande är verkligen ett minne. Det är ett lyft av glömskans slöja, och det är att släppa taget om illusionen av separation.

Ni har alla vaknat upp i en snabbare takt på grund av de svåra omständigheterna i livet på jorden som det har varit på senare tid. Om du hamnar i en grop av förtvivlan, inse bara att du kommer att klättra ur den. Den känslan, den upplevelsen kommer att vara tillfällig eftersom det är en del av spelet ni alla spelar med er själva, och ingenting är permanent. Nu skulle vi vilja ge dig några strategier för att hantera din förtvivlan och till och med bara dina känslor av att vara nere på soptippen då och då. Du kan alltid ta några djupa andetag, lyssna på lugnande musik, gå ut och njuta av Moder Natur, tänka på någon du älskar, och du kan alltid känna efter sanningen om vem du är i ditt hjärta.

Det här att komma ihåg att du gör är väldigt naturligt. Det kräver ingen ansträngning, och i själva verket tar det ansträngning att glömma. Det krävs ansträngning för att sänka din vibration i den utsträckning som du har under denna livstid och i tidigare som du har haft där på jorden. Du får ta bort dessa lager av glömska i den takt som är bekväm för dig, men gör inga misstag om det; det är vad du gör. Du är där för att komma ihåg vem du verkligen är och vem alla andra verkligen är, och resten av det är egentligen bara ni som leker med varandra.

Nu vet vi att mycket allvarliga saker händer och att det finns obehaglig smärta och lidande där på jorden, och vi menar inte att göra lätt av något av det eller förminska det på något sätt, men om du är på en plats där du inte känner mycket smärta, lidande och förtvivlan just nu, kan du komma ihåg att de individer som är det skulle tjäna på att du skickar kärlek, ljus, medkänsla, helande och förlåtelse till dem. Ni kan alla stå till tjänst när som helst ni önskar, och ni kan alla fortsätta uppvaknandeprocessen när som helst också. Det är helt upp till dig hur du går vidare, men vi vet att du kommer att göra det, och det är vårt perspektiv, och det är därför vi alltid hälsar dig med sådan optimism och entusiasm.

Du kommer att slutföra denna resa för att förändra ditt medvetande, och du gör det på en mycket bättre känsla tidslinje än vad de flesta av dem känner för. Så ta en stund och klappa er själva på axeln och kom bara ihåg att det här perspektivet vi har är tillgängligt för er alla också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *