Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 juni, 2023

 

Vad vi ser människor göra på många tidslinjer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt lyckligt lottade som finns där vi finns just nu, och vi erkänner det. Vi erkänner både skönheten i vår existens och privilegiet med vår positionering i detta universum. Som vi nämnt får vi ta emot hjälp och vi får ge hjälp till andra. Det ger oss en enorm glädje. Vi vet att många av er har öppnat upp för att ta emot mer av den hjälp som alltid har kommit till er, och vi vet också att många fler av er tar steget upp för att bli de hjälpare som ni verkligen är.

Sättet som vi stiger upp som ett universum är genom att gå samman. Därför kommer allt som för dig känns som att det är en rörelse mot att komma samman med någon annan att kännas bra, och allt som är en rörelse mot separation, segregation, att flytta isär, kommer att kännas dåligt. Du skulle gå mot strömmen om du skulle välja en väg av separation, speciellt vid denna tid, men om du väljer en väg av integration, att komma samman, kommer du att må väldigt bra. Att gå samman innebär att man lägger skillnader åt sidan. Det betyder att du ser dig själv i en annan, och det betyder också att du har fått tillgång till mer av din medkänsla för en annan människa. Det här är alla mycket bra saker.

Om vi var fysiska människor som lever på jorden vid denna tid, skulle vi göra en lista över alla sätt på vilka vi kan komma samman med våra medmänniskor. Vi skulle också leta efter sätt på vilka vi kan förlåta, vi kan släppa motståndet och vi kan lägga skillnader åt sidan så att det är möjligt att komma samman med en annan varelse eller grupp som vi tidigare sett som fienden. Vi är verkligen alla i detta tillsammans. Detta är ett gruppevenemang; det är en kollektiv upplevelse vi har. Och därför, att se er själva mer som medlemmar i ett kollektiv än som individer hjälper er oerhört mycket.

Om du vill gå med strömmen och gå med den enklare vägen, kommer du att leta efter och till och med skapa dessa möjligheter att hjälpa andra, att komma samman med andra, att förenas, att se bortom olikheter. Ni kan alla göra detta, och vi har sett det. Vi har tittat ner på dessa tidslinjer och sett exakt vad vi beskriver här för dig. Vi vet också att ingen av er som får detta meddelande behöver övertyga någon annan att göra detsamma. När du gör det kommer du att anpassa dig till världen och det mänskliga kollektivet på den världen som också gör det. Och så, det är ingen predikan nödvändig, och det behövs ingen omvändelse. Som sloganen lyder, bara gör det, så kommer du att se resultaten i din värld och i ditt liv, och det garanterar vi.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *