Rådet via Ron Head, 18 maj, 2018

Rådet via Ron Head, 18 maj 2018

Per Staffan 19 maj 2018

Rådet – Om Medvetande och Händelsen

Vi berättade att dina kattungar skulle bli mera kattungar och det orsakade lite nöje och kärleksfulla känslor. Bra! Det var vad det var tänkt att göra. Men nu vill vi utforska det lite djupare.

Nu finns det många teorier – betoning på teorier – om vad denna händelse, det här Eventet kommer att medföra. Vi måste berätta att en stor del av detta är förankrat i mänskligt missförstånd, en del även i avsiktlig felinformation. Och vi kommer inte att röra i den grytan här. Men en sak verkar vara ganska allmän enighet om. Och det är den övergripande sanningen att en ökning av ljuset håller på att omsluta ert solsystem och er planet.

Är ni medvetna om att ljuset är medvetet och ger medvetande och information? Är ni medvetna om att allt, allting, är gjort av ljus? Ni säger Kärlek? Samma sak. Ni säger Sanning? Samma sak. Men innebörden av medvetandet är vad vi vill diskutera.

När det ljus vi talar om anländer kommer det att öka ljusfrekvensen för allt där du är. Är du medveten om att allt du kan se eller röra vid är medvetet i viss mån?

Din kattunge är medveten. Du har inget problem med det. Din valp är medveten. Det har godkänts lagar som beviljat rättigheter till djur. Det har under många år förståtts att växter visar känslor när de är anslutna till elektroniska inspelare. Det finns inspelningar av skogar som sjunger. Nu säger era forskare att träd bildar samhällen och bryr sig om varandra. Vi tar dig ännu längre längs den här vägen.

Allt är ljus. Allt är medvetet. Det finns inget som ligger utanför det fält som innehåller dig. Sagt på ett annat sätt så finns det inget utanför Gud. Din egen logik måste leda dig till denna slutsats.

När det högre medvetandet kommer, som det faktiskt är i färd med att göra, KOMMER det att öka allt medvetande. Det kommer att höja ditt. Det kommer att höja kattungarnas. Det kommer att höja trädens ”. Det kommer att höja hela planetens och allting på och inom henne.

Alla andra önskade förändringar som du verkar vara så involverad i kan verkligen ske. Men vi måste tyvärr berätta att medvetandet som är det Sanna Du kunde inte bry sig mindre. Dessa förändringar är saker som du kommer att genomföra – eller inte. Det är ju din värld trots allt.

Ni får en trollstav. Den kommer att förändra allt när ni använder den. Och ni frågar oss ”Hur kommer det att bli?” Det är en utmärkt fråga. Kanske borde ni fråga er själva innan ni svänger trollstaven. 

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels Visdom, tillgänglig HÄR, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Ni får kopiera och omfördela det här materialet så länge ni inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och ni inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...