Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november 2019

Det Arkturiska Rådet den 23 november 2019

 

5D KRISTALLINT ENERGI NÄT

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lagt märke till hur ni alla har fått tillgång till kraften i det kristallina energinätet som går över hela planetens yta. Nu finns det naturligtvis vissa rutnätspunkter och det finns rutnätslinjer som är tillräckligt kraftfulla för att påverka er även om ni inte är direkt på den punkten eller den linjen eller skärningspunkten mellan två linjer. Och det är så det påverkar hela planetens yta. Därför spelar det ingen roll var ni bor eller var ni står när som helst. Ni har förmågan att utnyttja styrkan och kraften i det fem dimensionella nätet.

Ni har faktiskt skapat det. Ni som är vakna har medverkat till det och fått av det och vi älskar att bevittna detta. Vi ser det också som ännu en punkt i det fysiska genom vilket vi kan lägga till vår kärlek och ljus, våra nedladdningar och uppgraderingar. Vi älskar att arbeta med detta rutnät och genom detta rutnät för att stödja er. Vi besvarar era böner och hittar olika leveransmetoder för att göra det. Naturligtvis, när ni ber om något som mer överflöd, kanske ni sedan letar på ert bankkonto för det överflödet. Och om ni inte ser det direkt, eller ens efter flera år, kan ni ge upp hoppet.

Vi vill dock att ni ska börja se att ni kan få tillgång till energin i det ni har bett om genom detta kristallina, fem dimensionella rutnätet. Och när ni kan känna att något flyter genom er, kommer universum att matcha det i den fysiska världen. Ni kommer att ha en del av den energi ni har burit på, som har flödat genom er. Och så rekommenderar vi att ni utforskar detta energi rutnät som är nedanför er, som är precis där, som löper längs planetens yta. Sträck er efter det, känn det och ta emot från det.

Vi är inte de enda som bidrar till detta nät. De av er som är vakna och några som sover, bidrar. Ni kan lika gärna ta emot det för att ni bidrar till det och ni kan lika gärna få svaren på era böner eftersom de är era och era endast att göra anspråk på. Ni är de som gör plats för, tillsammans med många andra som är osynliga, för att mänskligheten ska fullborda detta skifte i medvetandet och göra det enkelt och glatt och under det kommande årtiondet. Vi är en av de grupper som stöder detta och vi vill att ni ska veta hur mycket kraft som finns precis under era fötter och hur lätt det är att få tillgång till denna kraft, denna energi, detta svar på era böner.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...