Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 oktober 2021

 

Hur man får aktuell information från Arkturien

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi låter oss vara tillgängliga för så många människor genom att sänka vår totala vibration för att möta er halvvägs. Vi förstår hur viktigt det är för er att känna att ni har stöd från oss, och vi förstår hur viktigt det är för er alla att inte känna er ensamma där på era resor, och därför gör vi oss tillgängliga för alla ni som vill ansluta till oss. Vi rekommenderar alltid att ni känner av oss, snarare än att lyssna efter oss. Vi vet att ni är vana att ta emot våra meddelanden genom Daniel här, och antingen läser ni dem, eller så lyssnar ni eller tittar på videon, och meddelandena är fyllda med ord, begrepp, idéer, läror och så vidare.

Och därför, när ni ansluter till oss utan hjälp av kanalen, förväntar ni er att det är något väldigt liknande, där ni kommer att höra något i ert sinnes öra. Förhoppningsvis har vi under årens lopp fått nog av er så att de allra flesta förstår först hur viktigt det är att känna av vår energi, vår närvaro. Detta är inte ett tankespel. Detta är ett spel av vibrationer, energi och fokus, och när ni fokuserar er energi, flyttar ni er vibration, och ni kan känna det som är tillgängligt för er först. Sedan kommer informationen. Sedan kommer det ni uppfattar i er fysiska verklighet. Sedan kommer de människor som ni kommer att kalla er stam, era själsfränder.

Om ni bara fick information, och ni följde den informationen blint, utan att ändra någonting, utan att uppmärksamma er vibration, hur ni känner, då skulle vi inte göra er något gott. Vi kan lika gärna starta en ny religion och skapa en ny bibel för er alla att följa regler, men det handlar inte om det. Vi är här för att uppmuntra er att skapa de erfarenheter ni vill ha av er själva, andra och er värld. Vi är här för att ge er verktygen för att göra det, och det är därför ni inte bara får små viskningar i örat om vad ni ska göra eller vem ni ska kontakta i det fysiska området. Men snarare hjälper vi er att känna in i dessa tidslinjer, de verkligheter som ni vill uppleva.

Och om ni vill uppleva en verklighet där ni känner er mer anslutna till oss, lita på oss när vi säger att vi gör oss tillgängliga, men ni måste känna efter oss för att först kunna uppfatta oss. Senare kommer ni sannolikt att få meddelanden, men först efter att ni har skiftat er vibration tillräckligt för att kunna ta emot och tolka dessa meddelanden utan stor filtrering. Om ni vill få den mest aktuella vägledningen och informationen måste ni rensa bort allt som har rör sig i ert sinne, inklusive övertygelser som ni har hållit fast vid ganska länge. Och då kommer det ni får vara rent, och det kommer att vara till hjälp. Det kommer att vara vägledning i detta ögonblick och denna verklighet, vilket är vad ni behöver, det är därför ni är där.

Ni är där för att känna och förstå, att uppleva och sedan bestämma vad som skulle vara bättre än vad ni har upplevt, både individuellt och som ett kollektiv. Och när ni gör det kommer ni att ha alla verktyg ni behöver för att skapa, och ni kommer att veta att ni fortfarande har stöd från oss och andra högre dimensionella varelser och kollektiv.

 

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er. ”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...