Saul via John Smallman, 19 oktober 2021

 

Saul via John Smallman 19 oktober 2021

Du kommer att känna dig komplett, hel, uppfylld, perfekt.

 

19.10.2021

När mänskligheten väntar förväntansfullt på att det kollektiva uppvaknandet ska hända – för varje individ i deras dagliga liv – var medvetna om att det händer just NU! Se er omkring, observera hur många människor som uppträder mycket mer fredligt och kärleksfullt än vad ni är vana vid att se. Detta händer eftersom ni alla fortsätter att fastställa och upprätthålla avsikten att bara älska det som uppstår i ert eget dagliga liv. Var och en av er levererar personligen, individuellt och kollektivt uppvaknandet till hela mänskligheten, även om ni förmodligen inte får någon positiv personlig feedback för att dämpa era fortsatta tvivel om huruvida mänskligheten verkligen är i uppvaknande – tvivel som ständigt aktiveras eller intensifieras av er oupphörliga och växande medvetenhet om den enorma mängd lidande som så många går igenom världen över, och som ständigt rapporteras om i MSM.

De gamla sätten är avklarade, lidandet som ni inte kan undgå att vara medvetna om tar slut, eftersom alla gamla karmiska ”grejer”, som har uppstått under ganska lång tid, nästan alla har erkänts, avtackats och släppts. Ditt naturliga och eviga tillstånd av att vara – KÄRLEK – omfamnar dig och flödar mycket mer fritt genom dig nu än någon gång i mänsklighetens långa historia av jordisk existens. Att veta om din Enhet, där allt kännande liv är inneslutet och omfamnat, bryter in i medvetandet hos allt fler människor världen över varje dag när de inser och förstår att alla är oskiljaktigt och evigt kopplade till varandra. Det är verkligen en häpnadsväckande insikt! Det är en ny medvetenhet om sanningen att allt som någon tänker, säger eller gör påverkar allt liv. Och allt liv är kännande. Det finns bara energi – Gud, Källan, Kärleken, Alla, En – och när det upplevs som fysikalitet, vet att även stenar eller damm har energi, ingenting är dött, det finns ingen död materia. Kom ihåg att spelet där du är engagerad – drömmen eller mardrömmen om du föredrar det – är overkligt, trots att det verkar vara verklighet medan du upplever livet i form och upplever livet som uppenbarligen är separerat från Källan.

Livsupplevelsen skild från Källan är bara ett ögonblickligt äventyr eller en prövning, även om det verkar ha pågått i evigheter, med tiden som en väsentlig aspekt i detta overkliga existensläge. När ni vaknar, som ni oundvikligen kommer att göra när ni gör era val av fri vilja, kommer det att vara som om separation – fysikalitet – aldrig hade funnits, och det har det naturligtvis inte gjort. Det är något som är mycket svårt för er att förstå eftersom ni, genom att välja att uppleva separation, valde att vara omedvetna om er sanna natur som Ett med och för evigt i den Endas närvaro. Den glädje som ni kommer att uppleva när ni vaknar är helt bortom ordens eller språkets förmåga att beskriva, eller er fantasi att föreställa er, för att vara vaken är att vara som Ett, Fullständigt, kännande er själva som de ni verkligen är – Kärlek, Ett med Moder/Fader/Gud, alltid – och utan ens den minsta möjlighet till ett ögonblick av ovetande om detta, för det finns absolut inget annat.

Därför, slappna av, för allt är för evigt bra, och för att det är Guds vilja att ni gör det, att för evigt att vara i ett tillstånd av absolut frid, distraherad från den medvetna medvetenheten om er Förening med Källan. Er omedvetenhet om Guds vilja är en viktig aspekt av drömmen om separation som ni alla valde att engagera er i, och ni vaknar från den. Tecknen på detta massiva kollektiva uppvaknande kan ses överallt om ni bara vill släppa era tvivel, de distraktioner som era egon nästan hela tiden presenterar för er. Era egon är de källor genom vilka era rädslor och tvivel uppstår, och de allra flesta av dem är ”tänk om” -scenarier som aldrig uppstår. Så fokusera inte er uppmärksamhet på dem, bara släpp dem, var medvetna som ni är om ni tillåter er att vara uppmärksamma på era tankar som uppstår, att de bara är distraktioner som är helt ovärdiga er uppmärksamhet, precis som den ständiga strömmen av reklam som MSM ständigt avbryter alla program med som ni kan titta på eller lyssna på i media.

Att upprätthålla drömmen om overklighet i er medvetenhet som avgörande för er säkerhet och överlevnad, som det mesta av mänskligheten har gjort i evigheter, är det som hindrar er från att vakna. Det är lite som att välja att sitta och titta på alla avsnitt i en tv -serie efter varandra, utan paus. Ni blir helt involverade i och en del av det utspelande dramat. När det äntligen är klart finner ni er helt dränerade, utmattade och undrar varför i hela världen ni tillåtit er själva att spendera all tid i ett tillstånd av tanklös distraktion, och ni kan finna att ni upplever en känsla av skuld och skam över att slösa så mycket tid.

Jag kan försäkra er om att när ni vaknar från illusionen kommer det absolut inte att finnas någon skuldkänsla, någon skam eller bortkastad tid, eftersom, som ni så ofta har blivit informerade om, det finns ingen skuld, ingen skam och ingen tid! Det finns bara NU, VERKLIGHET, ett tillstånd av evig glädje där du ständigt är närvarande och medveten om din eviga enhet med källan. Du kommer att känna dig komplett, hel, uppfylld, perfekt, för det är vem du är, och det kommer inte att finnas några tvivel eller osäkerheter för att distrahera dig från full medvetenhet om detta underbara och lysande tillstånd, eftersom det är allt som är.

 

Med så mycket kärlek, Saul.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...