Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 juli 2021

 

Vi Förvandlar Er Genom ett Bekant Medium

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi söker för närvarande nya vägar genom vilka vi kan nå varje enskild människa där på Jorden. Vi har tagit på oss att arbeta som inspiratörer, särskilt för musikerna i er värld. Vi vill nå så många människor som möjligt och vi vet att vi kan göra det genom att inspirera musiker att skriva musik och texter som kommer att beröra lyssnaren på ett djupgående sätt. Vi förstår ljudets kraft; det är därför vi tar igenom de ljud och toner som Daniel gör innan vi pratar genom honom.

Vi försöker nå er på ett sätt som orden han talar inte kan. Ljud kommer alltid att vara en av de mest kraftfulla krafterna i hela detta universum, och vi har använt det men inte i den utsträckning som vi kommer att göra från och med nu. Från och med den här tiden kommer det mesta av musiken ni hör att ha några koder och ljus inbäddat i det för att förändra lyssnaren på en grundläggande nivå. Du kan förvandlas på många sätt och ni behöver inte inse att det händer när det händer. Men många människor kommer att känna sig lockade att lyssna på vissa låtar om och om igen, och de förstår inte nödvändigtvis varför.

Alla som rörs och berörs av musik förstår att detta är något vi måste göra för att hjälpa till. Vi vet att vissa människor känner att musiken var bättre under ett visst årtionde tidigare, och de kanske inte är öppna för att lyssna på musik som är helt ny, men den spelas ofta i bakgrunden medan ni är i mataffären, varuhuset eller någon annanstans där ni inte riktigt tänkte lyssna på musik. Men oavsett detta kommer det att ha sin inverkan på er alla och nå er på ett sätt som annars inte kunde nås.

Detta kommer att bli en spelväxlare för mänskligheten. Vi vet det; vi känner det. Och vi har redan börjat arbeta med dem som kommer att ta inspiration och handla efter det. Alla kommer att ha nytta av att ljudet rör sig, och vibrationen i en sång lämnas kvar i ett utrymme, även efter att låten har slutat. Vi är mycket glada över detta och vi inbjuder er att vara glada med oss, för saker håller på att bli väldigt intressanta där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...