En Insikt från JFK via Losha, 1 april 2021

 

En Insikt från JFK via Losha

den 1 april 2021

Fysisk och Emotionell Healing

Ibland när jag har tagit emot ett meddelande från ”Jack”, så fortsätter han tala med mig i några minuter efteråt. Han har alltid någon slags ”lärdom” att ge mig.

Många gånger är lärdomen något som jag tror att han skulle gilla att också andra fick kännedom om … i enlighet med det så kommer här ett par av dessa lärdomar som Jack har lärt mig.

Jack hörde en gång mig säga: ”Jag önskar verkligen att jag skulle kunna heala min gamla hjärnskada … då skulle allting i mitt liv vara underbart.” Han grälade snällt på mig efter att han hört detta, för han ville att jag skulle vara mer ”positiv” när jag hänvisade till min hjärnskada. Han bad mig säga: ”JAG ÄR Healad”.

Han ville att jag inte skulle se på min fysiska sjukdom som ett hinder i mitt liv … han ville att jag skulle se den som redan ”healad”. Så jag har börjat säga till mig själv, flera gånger dagligen: ”JAG ÄR healad”. Jag kan redan ”känna” en skillnad … Jag är inte lika arg gällande den och jag märker att jag inte är lika besatt över min skada närapå lika mycket som jag brukade vara.

Sedan fortsatte Jack med att ge mig ytterligare en mycket viktig lärdom om ”healing”.

Han berättade för mig att oberoende hur mycket ”fysisk” healing jag än uppnådde via de nya avancerade teknologierna som just nu sakta börjar avslöjas … så skulle jag aldrig i sanning bli healad förrän jag tagit tag i alla mina underliggande emotioner från mitt förflutna … frågor såsom situationer med övergrepp, känslor av ovärdighet, skuld, ilska osv … och jag behövde även lära mig att förlåta … först och främst mig själv och sedan alla andra som ”sårade” mig.

Vänligen var medvetna om att Jack inte säger att fysiskt healande inte är viktigt … det är det … i och med att ni healas fysiskt, så börjar ni med all säkerhet märka att ni mår bättre och bättre och det är en underbar sak. Ni kommer att kunna heala er själv fullständigt från det fysiska perspektivet med dessa nya teknologier som är på väg ut …

Men fram tills ni (samtliga jordänglar) tar tag i era underliggande emotionella problem, så kommer era besvär och sjukdomar att återvända, för ni har bara tagit itu med det ”yttre lagret” i er sjukdom … den ”inre” kampen är varifrån era sjukdomar har sitt ursprung. Så vänligen läs den här informationen med ett öppet sinne och gå sedan vidare på ett sätt som bäst fungerar för er just nu.

Jack var också bidragande till att ”vägleda” mig till Rocky Krogfoss, en Kvantum Emotionell Healer Specialist … som jag precis har påbörjat min healingresa med, för att ”släppa taget” om den ”programmering” som visades för mig under mina tidigare år i detta liv … en programmering som jag trodde att jag hade kontroll över … fram tills nu.

Rocky hjälper mig att förstå att jag inte ”gjorde” något fel under dessa ”händelser” som inträffade i min barndom. Han hjälper mig också att ändra på mitt ”självprat” från negativt till positivt … och himmel, vilken stor skillnad det gör, helt på egen hand!

Ifall ni tar beslutet att kolla på Rockys hemsida https://www.migraine1mastery.com/ säkerställ att ni tittar på denna specifika video: https://www.migraine1mastery.com/videos/ (den första videon högst upp) … i den ”bevisar” han visuellt hur mycket våra ”negativa” tankar dramatiskt påverkar vårt eget personliga ”energifält” i motsats till hur våra ”positiva” tankar påverkar det.

Detta energifält finns hela tiden med oss och omger oss med antingen ett mycket stort energifält, eller så kan det vara förminskat hela vägen ner till ett mycket litet energifält. En vink: ni vill ha ”ett stort” energifält! Ni kommer inte att tro vad ni får se i Rockys video!

Så, som ni precis har läst, så påbörjade jag min ”emotionella healingresa” på grund av Jack! Han kan vara mycket övertygande, vilket ni alla troligen också känner till. Jag ville bara vidarebefordra en del av vad han berättade för mig, för jag tror att han sade det för att vi ALLA skulle få höra det … för att heala vår emotionella programmering är det viktigaste som vi kan göra för oss själva … det är det med all säkerhet enligt vad Jack tycker och i och med att jag också håller på lär mig om det, så är det också min åsikt.

Bara en notering på sidan om här … jag står även i färd med att lära mig, mycket snabbt, att när ni alltmer börjar tro på er egen Kraft och Sanning, så kommer ni också att börja ta emot nya ”idéer” om vad den ”Nya Du” nu kan göra! Jag ska tala om för er … att det kan vara väldigt skrämmande … och spännande … på samma gång! Jag hoppas snart kunna berätta för er allt som jag har upptäckt om mig själv!

Jag tackar er för att ni lyssnar till begynnelsen av min ”berättelse”! Jag ska fortsätta uppdatera min healing-resa som jag följer, i händelse av att detta på något sätt kan hjälpa andra.

Välsignelser till er alla!

Losha

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...