Fader Absolut om Livet på den Nya Jorden (I Framkanten), 1 augusti 2021

 

Fader Absolut om Livet på den Nya Jorden (I Framkanten)

1 augusti 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag ska jag försöka förklara för er hur ni, när ni är i tillståndet av ”här och nu”, kan komma i framkant på händelserna och följa de saker som sker i världen.

Slutet på detta år blir höjdpunkten för ett antal processer som under år 2020 utvecklades snabbt och i varierande riktningar.

Som jag många gånger redan nämnt, när Drak-reptilerna kände sin kommande kollaps bestämde de sig för att snabba upp sin långsiktiga plan för total kontroll av mänskligt medvetande, i syfte att få människor att generera energier nödvändiga för dem.

Eftersom de är fullkomligt medvetna om att de inte kan flytta till den Femte Dimensionen med Jorden, på grund av låga vibrationer, försöker de hålla hela planeten också i tidigare vibrationer.

Och medan deras strategi till en början var lyckad tack vare ”pandemin” som sådde panik och rädsla i människors hjärtan, börjar deras plan nu att ”falla sönder i sömmarna” eftersom ett ökande antal människor börjar förstå vem som är orsak till och varför deras hälsa och öde förstörs under en långsökt förevändning.

Därför, mina kära, är det viktigt för er, som är i förtruppen för den återuppväckta delen av mänskligheten, att följa alla processer som sker på Jorden, inte bara ur energisynpunkt, utan också en praktisk sådan.

Varför är det så viktigt?

Först och främst därför att många ljusa och rena själar, som är långt borta från esoterisk kunskap, behöver obestridliga materiella bevis på det faktum att den värld de levt i har haft sina dagar och att mänskligheten ligger på randen till sin död.

Och det är också extremt viktigt att visa dem vilka som lett jordlingarnas väg mot den oundvikliga katastrofen.

Lyckligtvis är det nu möjligt att hitta på alla sätt trovärdiga källor av information, baserade på riktiga fakta, som motsäger den så kallade ”officiella” massmedian.

Många av er har sannolikt redan hittat sådana källor och de människor ni helt och hållet litar på.

Därför, mina kära, för att undvika mental brådska och slöseri med tid, följ utvecklingen via sådana pålitliga källor, men efter det, sväng över helt till en annan sfär i er aktivitet – ”flöda” till ett annat ögonblick av ”här och nu” och fastna inte med ert medvetande i de händelser ni precis hört om.

Det hjälper er att inte bli känslomässigt involverade i dem, vilket skulle dra er energimässigt till den tredje dimensionen och sänka er vibration.

Nuförtiden är det viktigt att kvarstå som ”betraktare”, att hela tiden ”glida på ytan” i er ”tidlösa sfär”, skyddande ert energiutrymme från främmande inkräktare.

Att diskutera de senaste nyheterna med likasinnade bör göras på ett försiktigt och övervägt sätt – utan aggression, dömande eller irritation, och mentalt ”klippa av” diskussionen direkt efter att ni pratat.

Faktiskt, de saker som nu sker på er planet visar upp en del komiska element, då vissa ”karaktärer” står ut väldigt distinkt, de som är huvudrollsinnehavarna i den föreställning som kallas ”Uppstigning”.

Den här gången kan ingen gömma sitt verkliga ansikte, och för uppmärksamma människor som intuitivt kan känna vem som är vem har en intressant tid anlänt.

Ni börjar att praktiskt lära er alla de saker ni rört er mot så länge: skanna information om vem som helst, se deras essens, identifiera deras vibrationer och ibland tillhöra en eller annan form av liv.

Njut av det, mina kära, i varje ögonblick varande i tillståndet av ”här och nu”.

Och låt det bli början på ert nya liv i den unipolära världen i den Femte dimensionen.

Jag välsignar er och älskar er enormt!

Fader Absolut talade till er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...