Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj 2020

 

Energierna i juni 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi känner att ni alla gör där på Jorden, och vi är mycket intresserade av att se vad ni kommer att göra och hur ni kommer att utvecklas i juni månad. Vi vet att energierna som kommer in i juni månad kommer att stabilisera energier. De är utformade för att få alla att känna att ni har en fast bottenplatta, en solid grund under er så ni kan växa och frodas.

Men vi vet inte exakt vad ni kommer att göra med detta stabiliserande, grundläggande energier som vi och andra som vi kommer att ge. Allt vi vet är att energierna kommer att tillhandahållas, och de av er som är känsliga för energier kommer att kunna ta upp det vi i de högre världarna skickar som stöd.

En bra praxis i juni månad är att grunda i Moder Jord och verkligen känna för den stabilitet som ni har tillgång till. Och sedan ta den stabiliteten och gå fram för att skapa en bättre verklighet för alla människor. Ni får göra med energierna vad ni vill göra. Ni har också alla de femte dimensionella energierna som ständigt strömmar in i er atmosfär, och ni får samskapa med dem.

Men när ni först ger er själva den upplevelsen av att vara stabil och känna av grunden under er är det när ert skapande verkligen blir effektivt. Ni är mycket mindre effektiva som skapare när ni har ont, är rädda eller när ni är desperata. Nu är det dags att känna er säkra på era förmågor, när ni fortsätter att få tillgång till livstider av skicklighet som ni har lett där på planeten Jorden. Och när ni kommer ihåg hur mästerliga ni har varit och hur mästerliga ni verkligen är, går det att skapa den verklighet ni vill uppleva så mycket lättare och så mycket roligare.

Vi inbjuder er att börja känna för juni-energierna nu. Ni behöver inte vänta. De kommer naturligtvis att intensifieras när månaden fortskrider, men de är redan tillgängliga för er. Och det finns som alltid massor som räcker laget runt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...