Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2021

 

Telekinesi, Tidsresor, Levitation och Telepati

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner effekterna av förändringen i det mänskliga kollektiva medvetandet eftersom ni har lämnat det mycket utmanande året 2020 bakom er. Nu kan ni fokusera på att gå framåt, på att flytta in i en ny värld av möjligheter för mänskligheten. Ni har under mycket lång tid lekt med tanken att ni skulle få tillgång till vissa förmågor som ni en gång trodde var något ur science fiction eller något att reservera för efter att övergången till den femte dimensionen var klar.

Vi pratar om att få tillgång till er förmåga att kommunicera genom telepati, er förmåga att flytta objekt med er vilja och er förmåga att teleportera, levitera och till och med tidsresor utan hjälp från tekniska enheter. Ni som är vakna har utan tvekan blivit medvetna om att vissa tekniker ligger i händerna på ett litet antal människor och att dessa enheter inte görs tillgängliga för massorna som ett sätt att hålla er nere, så att ni känner er mindre bemyndigade. Och ni har också hört att dessa individer tjänar miljarder på olja, kol och andra medel att tanka era fordon och tillhandahålla el till era hem.

Men vi pratar inte om något av det just nu. Vi pratar om er förmåga att få tillgång till krafter som ni redan har, och vi vill försäkra er om att ni inte behöver några snygga tekniska prylar för att få tillgång till förmågor som finns inom er. I själva verket är dessa förmågor som ni redan har haft under tidigare livstider. Men naturligtvis kommer ni inte ihåg att ni hade dem, om ni inte har haft en dröm eller en vision om att använda era telekinetiska förmågor, er telepati, er förmåga att hoppa till en annan punkt i tid och rum. Men då har många av dessa individer avfärdat dessa drömmar som en skapelse av sinnet, snarare än som minnen från tidigare liv, vilket är vad de är.

Ni får alla bestämma hur och när ni får tillgång till era femte dimensionella förmågor, och de som vill ha tekniken som ligger i ett fåtals händer förminskar sig själva genom att fortsätta spela offrets roll, men ni är inte offer. Ni är tänkta att inspireras av information; ni är tänkta att få tillgång till era förmågor trots att ni nekas dessa prylar, dessa enheter.

Ni är tänkta att se vad som är möjligt med teknik och sedan bestämma att det är möjligt för er även utan den tekniken. Så gör det; bli inspirerade. Gå inom och känn efter de möjligheter som ni har gått in i det nya året. Bevisa att ni är redo för fullständig E.T. kontakta genom att visa hur långt det mänskliga medvetandet kan gå när ni är fokuserade på en önskan som de flesta anser minst sagt ouppnåelig. Det är ni som ska demonstrera för mänskligheten vad som är möjligt, och vi ville bara påminna er om allt detta.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...