Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2020

 

Ni Överlever den Fjärde Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat uppskatta hur brådskande många av er söker massiva förändringar i er värld. Vi ser så många av er gråta och känna djupet av förtvivlan över att inte passa in, inte vilja vara, inte resonera med majoriteten av den mänskliga befolkningen, och vi ser detta som den tragedi som ni alla upplever som. Vi kommer inte att försöka förminska det ni känner och upplever där på Jorden när ni väntar på de stora förändringarna som ni har lovats gång på gång.

Vi vet att det finns många vägar och möjligheter att fly från era liv. Ni har droger. Ni har alkohol. Ni har videospel som verkar nästan verkliga, och ni har fler sätt än vi bryr oss om att räkna upp här för att ta bort er från de hårda förhållandena i verkligheten i den fjärde dimensionen. Så vi inbjuder er att samlas som en gemenskap av väckta individer. Vi uppmanar er att stödja varandra, och vi vet att många av er är utspridda så långt från närmaste väckta person att detta förslag verkar orimligt, men vi vet också att det finns gott om platser på internet där ni kan hitta människor som är känsliga, hjärtcentrerade, omtänksamma och medkännande, och lika vakna som ni är.

Och ni kan luta er mot dessa individer. Ni kan dela era berättelser med varandra. Ni kan skapa nätverk, och det finns säkert alltid möjligheter för er att mötas ansikte mot ansikte. Därför, så mycket som vi älskar att höra från er och stödja er, liksom våra kollegor här i de högre dimensionella områdena, älskar vi särskilt att se att ni stöder varandra och samlas för att förenas under den vakna flaggan.

Nu vill vi inte säga att vi vill att ni ska känna er åtskilda från dem som inte är vakna eller att ni behöver utestänga någon från dessa grupper som ni bildar. Men vi förstår hur utmanande det är för många av er att förena er med dem som inte delar kunskapen om vilka ni verkligen är. Därför föreslår vi att ni söker er till varandra, till dem som förstår er, dem ni kan prata med om uppstigningssymtom, besök från E.T.s och så vidare.

Den här världen kommer att betjänas bättre av människor som ni själva som kommer fredligt och älskar varandra och visar medkänsla för varandra, och därigenom kommer ni att inspirera andra att göra detsamma. Och när ni förenas med avsikten för det största och högsta goda för alla med er målsättning, tänk på vad ni alla kan åstadkomma medan ni fortfarande är där i den fjärde dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...