Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2021

 

A Progress Report for Humanity & an Invitation ∞The 9D Arcturian Council

En Framstegsrapport för Mänskligheten & en Inbjudan ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi bjuder lekfullt in er för att förena er med oss i vår uppskattning av mänskligheten vid denna tid, när vi ser er höja er medvetandenivå där trots de omständigheter ni lever i. Det är en tid för er att vara i uppskattning av er själva som individer och som ett kollektiv, eftersom ni har tillbringat denna tid som ni har varit tvungna att vara mer isolerade på ett sätt som har tjänat er. Ni har egentligen inget annat val än att gå inom och titta på vad ni fortfarande håller fast vid, vilka knappar ni trycker på och vad ni fortfarande behöver läka och förlåta.

Nu, när ni tar dessa enkla steg framåt under en tid som en pandemi, återföder ni er själva. Ni kommer att ta er igenom det, och ni går igenom det, men ni behöver inte gå tillbaka till att leva livet som det var innan pandemin började. Du får bestämma vem du vill vara, och du är mer tydlig nu än någonsin om vem du vill vara i världen.

När du använder tiden som du fått för att gå inom dig upptäcker du att du har mycket att ge till dina medmänniskor. Det finns många sätt som hela världen har nytta av att du är där vid den här tiden, och förhoppningsvis har du kommit till den insikten vid det här laget. Vi är ivriga att stödja dig i ditt arbete, i ditt bidrag till det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi sträcker ständigt ut våra icke-fysiska händer till dig och bjuder in dig att gå med oss in i det högre frekvensområdet.

Genom att ansluta till oss kan du känna dig femdimensionell, du kan komma åt fler av de femdimensionella energierna och du kan uppleva hur det är att ha fullbordat skiftet. Allt detta är tillgängligt för er just nu, och det är särskilt tillgängligt för dem av er som är villiga att se in i er själva under en tid av större isolering. Naturligtvis är det tillgängligt för alla, men om människor inte har kapaciteten just nu att utföra arbetet med självundersökning, kommer de att fortsätta precis där de slutade innan pandemin började. Det kommer alltid att vara viktigt för er att se hur något som denna tid tjänar er, snarare än att bara leta efter skurkar att peka finger åt.

Och du kommer alltid att se att ingenting utanför dig förändras förrän du förändrar vad som händer inom dig. Vi ser tillräckligt många av er som gör det för att känna oss väldigt optimistiska, och naturligtvis vet vi att ni har gjort skillnaden som ni ville göra i er värld eftersom vi kan känna mänsklighetens kollektiva energi. Vi inbjuder dig att känna dig stolt, att känna dig sugen på att återvända till världen på alla sätt du vill, och vi inbjuder dig att visa dina medmänniskor vad du har upptäckt som finns inom dig genom den här tiden som du har haft av självutforskning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...