Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 november 2021

 

Hur Ni Förändrar Er Framtid och Ert Förflutna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att se att ni alla kan upprätthålla en högre vibration trots alla potentialer som det finns där ute att fokusera på, potentialer som skulle sänka er vibration om ni fokuserade på dem. Vi vet att det är svårt nog att titta på vad som för närvarande finns i er värld, men att sedan få folk att berätta för er att saker och ting kommer att bli värre, ja det hjälper er verkligen inte att upprätthålla en hög vibration. Men snälla lita på oss när vi säger att det är viktigare att hålla en högre vibration än att förbereda er på de katastrofala händelserna som vissa människor alltid kommer att förutspå i er värld.

Förutsägelser om att dåliga saker kommer att hända är inte nya för mänskligheten där på Jorden. De har funnits väldigt länge eftersom rädsla har funnits väldigt länge, och om någons motivation är att hålla er i rädsla, eller om det är deras olösta rädsla som får dem att berätta om domedagsprofetior spelar egentligen ingen roll. Det är ert jobb att höja er över den nivån av medvetande, att förbli sann mot er själva, att lyssna på era hjärtan och att veta att bättre tidslinjer skapas varje gång någon klickar på en lägre vibration och berättar allt om det.

Det finns inte En framtid. Oavsett vad någon säger så kommer det alltid att vara fallet. Det finns faktiskt inte Ett förflutet. Så om ni inte kan hålla med någon om vad som hände, oroa er inte för vem som har rätt och vem som har fel. Ni kanske precis har hoppat in på en tidslinje där den versionen av den personen redan fanns, och det är deras förflutna. Det kan ta ett tag innan era minnen kommer ifatt den nya miljön ni befinner er i när ni hoppar till en ny tidslinje. Eller, naturligtvis, kan någon annan bara ha hoppat till er tidslinje, och deras minnen har inte hunnit ifatt dem än.

Så det är därför som kraften av nuet aldrig har varit tydligare i er värld. Det är för att ni bombarderas med information, perspektiv, förutsägelser och människor som hävdar att de känner till den enda sanna sanningen. Ni har tillgång till fler av dessa människor nu än någonsin tidigare, och det är därför det kommer att vara så viktigt för er alla att gå framåt, att påminna er själva om de enkla sanningarna att det inte finns En framtid och att er vibration är viktigare än det någon annan säger om den ena framtiden eller om deras version av framtiden. Ni kan bara veta vad ni vibrerar genom att vara närvarande, genom att vara jordade och genom att bry er om vad ni vibrerar.

Och ni kan bara ändra er vibration i nuet också. Ni kan förändra ert förflutna och er framtid från nuet genom att förändra er vibration, och ni kan ändra er vibration genom att inte göra något mer än att blunda och andas samtidigt som ni uppmärksammar det. Därför behöver ni inte en tidsmaskin, eller en portal eller någon annan apparat för att ändra tidslinjen, för att förändra ert förflutna eller för att känna till framtiden. Ni skapar er framtid just nu, och de av er som är vakna och som resonerar med vad vi ger er just nu skapar en bättre framtid för er och för alla andra på planeten Jorden och bortom den.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...