Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 november 2020

 

Intoning för en Arkturisk Uppstigning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket engagerade i processen för er medvetenhetsutveckling. Vi är helt sammanflätade med mänskligheten vid denna tidpunkt, och vi är mycket glada över det. Vi vill att ni ska veta att vi alltid kommer att vara med er, alltid vid er sida och alltid försöka hjälpa er, och vi är angelägna om att dela med er mer om vår andliga utveckling som vi har upplevt den.

Som vi har berättat för er många gånger tidigare var vår uppstigning mycket lättare än er, och vi valde en inkarnationscykel som också var mycket mer glädjefylld och fylld med underbar upplevelse efter underbar upplevelse. Vi valde inte den hårda vägen, som ni gjorde. Men vad vi gjorde för att ta oss till ett högre medvetande kan ni också göra.

Ett av sätten vi lyckades åstadkomma sådana monumentala steg framåt var naturligtvis att gå inom och fokusera på vår vibration, våra chakran och våra hjärtan. Det var lättare för oss att göra dessa saker eftersom det var vad alla gjorde. I er värld letar de flesta människor utanför sig själva för godkännande, eller för tillfredsställelse, för uppfyllelse, för nöje. Vi lärde oss i mycket ung ålder om hur mycket extas vi kunde komma åt genom att fokusera inuti oss själva och andas medvetet.

Vi lärde oss att den inre världen var mer spännande och intressant, och det var därför det var lättare för oss att stiga upp. Vi hade inte heller något att kämpa mot. Det fanns inga skurkar i vår erfarenhet. Vi behövde aldrig kämpa för rätten att göra någonting, och alla Arkturier var lika mot varandra. Därför, även när vi existerade som tredimensionella varelser och hade egon, konkurrerade vi inte med varandra. Vi jämförde oss inte med någon annan, och det var väldigt enkelt att se hur vi alla hade kontakt med varandra.

Om vi ​​kunde ge er den gåvan att veta att ni alla är anslutna skulle vi göra det, och vi kommer att fortsätta försöka övertyga er om att det finns så mycket mer tillgängligt för er när ni går in än att det finns något utanför er som kan jämföras. Vi vill att ni ska ha ett Arkturiskt andligt uppvaknande och en Arkturisk uppstigning, eftersom ni har gjort tillräckligt med det hårda arbetet, kämpandet och det tunga lyftet.

Nu anser vi också att det är väldigt intressant att de flesta människor tillbringade många livstider i vårt system. Så ni har också upplevt lätthet att växa, att kunna utvecklas andligt utan att behöva försöka hårt. Och vi kommer också att fortsätta att försöka väcka dessa minnen inom er. Vi inbjuder er att känna den energi som vi projicerar just nu, oavsett när ni får detta meddelande. Vi erbjuder er en anpassning genom denna kanaliserade överföring för att få er att komma ihåg sanningen om vem ni är som Arkturiska varelser, som en andlig mästare, som en som kan ta den enklaste vägen till er uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...