Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari, 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2019

Per Staffan 21 februari 2019

Vår Uppstigning ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi håller själva på att stiga upp. Vi stiger upp med er. Ni kanske säger att vi stiger upp på grund av er, och ni kanske säger det för att det är sant. Vi hjälper er, för att vi älskar er och för att vi vill se er njuta av era liv mer, men vi drar också nytta av alla de framsteg som ni gör.

Det finns ingen sådan sak som en helt osjälvisk handling. Även om det verkar som att du gör ett offer för att gynna andra, vet du ändå att du själv kommer att må bra för att ha gjort det offret. Nu berättar vi det här för att vi vill att du ska veta hur sammanlänkade vi är. Vi vill att du ska veta att sanningen att det inte finns någon separation mellan någon av oss är en mycket stor sanning.

Vi vill också att du inser att det här inte är en enkelriktad väg. Vi ger och tar emot. Du har nytta av det, och vi har nytta av det. Nu vill vi också att du ska erkänna att de andra människorna som du är tillsammans med på denna resa alla är där bredvid dig eftersom du drar nytta av deras närvaro. De har självklart också nytta av din. Denna uppstigning är en gigantisk medskapande dans, och vi kan se hela planen som utspelar sig från den nionde dimensionen.

Vi älskar att vara på den här resan med er och vi älskar att veta att vi inte får ta detta jättesprång framåt till den tionde dimensionen utan att först se till att ni tar ert språng till den femte. Det finns så mycket glädje i denna resa, och vi vill ge er all tillåtelse att känna så mycket som möjligt av den som ni kan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...