Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 januari, 2023

 

Dina andliga gåvor, förmågor och behärskning kommer ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid frestade att överskrida, att erbjuda för mycket hjälp till mänskligheten, även om vi vet att det tjänar dig mycket väl att möta dina utmaningar direkt och att få tillgång till allt du behöver inifrån. Vi vet att den här resan du är på ofta verkar som om den är alldeles för lång och med alldeles för många vändningar, och vi har så mycket medkänsla för dig när vi ser dig kämpa där på jorden. Men vad vi också har märkt nyligen är hur mycket styrka du har hämtat från dina tidigare liv och det integrationsarbete du gör är helt fantastiskt att se.

Du förstår, varje gång du får tillgång till ett tidigare livsminne, eller du bearbetar något tidigare livstrauma, är du medveten om en annan aspekt av dig, och den aspekten av dig har något mycket positivt att tillägga. Nu, vad vi har sett nyligen där på jorden är de otaliga sätten som ni har kunnat komma åt fler av dem ni har varit under de livstiderna när ni kunde ta ert medvetande ganska långt i den tredje dimensionen.

Alla där på jorden, även de som ännu inte har vaknat, har haft tidigare liv där de har bemästrat sina tankar, sina känslor eller energierna i din värld. Ni har alla varit mästare, och nu är det den perfekta tiden att få tillgång till dessa liv, de gåvor och förmågor som ni redan har uppnått i de tidigare versionerna av er själva. Nu, några av er tänker att dessa livstid verkligen är samtidiga, och de existerar faktiskt inte i ”det förflutna”, och du skulle ha rätt. Det är så du kan komma åt dessa andra versioner av dig som finns någon annanstans i rum/tid.

Och förresten, ni hjälper dem också genom vad ni lever och vad ni håller på att bli där i era fysiska kroppar under denna livstid. Underskatta inte er själva eller det arbete ni har gjort. Det är betydelsefullt, och ni hjälper hela mänskligheten och dessa tidigare livsversioner av er själva genom att möta era utmaningar, genom att gå inåt, genom att bearbeta det ni behöver bearbeta. Det här är en lång och mödosam resa eftersom ni har så många delar av er själva att välja och ta med i hela den ni är. Och det är precis vad vi ser dig göra, och det är därför vi är så exalterade över vad du har tillgång till.

Du får tillgång till mästerskap, andliga gåvor och förmågor som verkar vara långt utom räckhåll från där du står just nu vid denna tidpunkt i din andliga utveckling under denna livstid, men i själva verket är de väl inom räckhåll för dig. Och vi ser er alla komma åt dem varje dag, och vi vet att ni kommer att kunna skapa de stora förändringar ni vill se i er värld och i era personliga liv. Vi vet det eftersom vi kan se dessa tidslinjer framför dig, och där du är just nu är du redan på god väg.

Det här är spännande tider för de av er som är vakna och har gjort det arbete på er själva som ni absolut bestämt er för att göra under denna livstid. Grattis är på sin plats, och vi är här för att dela ut dem till var och en av er.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *