Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 december 2020

 

Er Position i den Första Uppstigningsvågen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada för alla er som är vakna och medvetna, för ni kommer att dra mer nytta av solståndets energier än individer som är avstängda och som inte är medvetna om betydelsen av denna tid för mänskligheten. Det här är en tid att fira det faktum att ni har hängt med där så länge att ni har kunnat nå till ett annat solstånd. Och det är naturligtvis en möjlighet för er att bygga något nytt, något bättre för hela mänskligheten, med dessa energier.

De av er som är vakna och medvetna känner antingen att allt kommer att göras åt er på grund av det faktum att ni har gjort det till ett annan solstånd, och då finns det de av er som är vakna och medvetna som inser att det här är en tid för er att göra mer än bara titta och vänta på att se vad som händer. Ni får nycklarna och ratten och ni har möjlighet att ta med er mänskligheten på en resa som handlar om att få alla att komma ihåg att checka in med sina hjärtan och komma ihåg att vi alla är ett.

Vi är alla i detta tillsammans. Den här gången handlar inte om en splittring; det handlar inte om separation, det handlar om integration. Och det finns de av er som känner igen det. Ni inser att ert liv inte har handlat om att bli av med aspekter av er själva. Ert liv har handlat om att skapa fred med de lägre vibrationsaspekterna av jaget. Ert liv har handlat om att integrera de delar av er som ni har skämts för under denna livstid och under tidigare livstider.

Den här gången ni befinner er i nu handlar om att visa andra vägen, men det handlar också om att visa dem vägen för att ni visar hur det görs. Att bara berätta för andra att vakna eller berätta för dem att utomjordiska är verkliga, dessa strategier fungerar inte. Ni är inte där för att konvertera någon. Ni är där för att visa för alla vad som är möjligt när ni är i linje med vad som händer energimässigt. Och om ni kan känna solståndsenergierna som driver er, katapulterar er framåt på er resa till den femte dimensionen, förtjänar ni att vara i en ledarroll.

Det finns så många vid den här tiden som letar efter någon som ska vara ett gott exempel, ett exempel på hur man kan leva i en tid som verkar så kaotisk och så fylld med människor som har stora meningsskiljaktigheter. Om ni vill stärka er position som en som befinner sig i den första uppstigningsvågen, stig sedan över splittringen, småaktigheten, förbittringen och ilskan som är så allestädes närvarande i er värld just nu. Visa resten av mänskligheten att det är möjligt att stiga över det, att trivas även i dessa tumultartade tider och visa alla andra vem de är genom att vara mer av vem ni är, vilket naturligtvis är villkorslös kärlek. Och det är ni på varje dag på året.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...