John F. Kennedy via Losha, 21 december 2020

 

John F. Kennedy via Losha | 21 december 2020

21 december 2020

Meddelande från John F. Kennedy

Kära nån … så glad jag är att kunna kommunicera med alla er kärleksfulla, modiga, ihärdiga och modiga patrioter igen!

Ja, som du kan höra på min röst, så är jag väldigt glad att tala med dig just nu.

Låt mig först säga beträffande ”ögonblicken i tiden” … att ni alla lever i ett av de mest spektakulära ögonblicken just nu! Jag inser att det för många av er, inklusive min musa, kanske inte känns så väldigt spektakulärt i er nuvarande verklighet … men snälla låt mig ge er en anledning eller två, till varför det är så.

Först så återställs ”vår” Republik, som togs bort från oss för många årtionden sedan, nu äntligen får sin rättmätiga plats! Vår ”nya” Republik återställer också vår suveränitet som nation! … och det är en underbar välsignelse som jag stadigt arbetade för innan jag dödades. Så det är verkligen glädjande för mig att se detta hända nu … även om ”Sanningen” fortfarande finns ”bakom kulisserna” tills alla mörka har ”tystats” för gott … och det sker nu också, på olika sätt och med olika metoder.

Låt mig säga att några av de mörka operatörerna faktiskt har sett Ljuset och nu hjälper alliansen och president Trump att genomföra Planen, och de arbetar tillsammans med våra Ljusa. Det är jag verkligen tacksam för!

När det gäller Planen, låt mig då säga att det finns en speciell man som bär mitt eget namn, och som också är mycket integrerad i att hjälpa alliansen att uppnå seger … och jag kunde inte vara stoltare över honom! Semper Fi! (Betyder Alltid Lojal)

Som ni har läst från era Sanna källor, så är detta ett mycket viktigt ögonblick. Ni uppmanas att be för alla som står i frontlinjen i denna kamp, inte bara för Amerika utan också för vår Världs själ. Jag vill särskilt inkludera president Trump och hans familj; alla extremt hårt arbetande och engagerade advokater och personal som arbetar med de många rättegångarna för att åstadkomma rättvisa i 2020 års val; och alla de nya ”alternativa” mediesidorna och videosändningarna (inklusive alla fantastiska Anons och Tweeters!) som riskerar mycket, för att försöka sprida Sanningen genom Massmedias labyrint, där de nu börjar se Ljuset … i påföljderna av alla ondskefulla handlingar. Rättvisa kommer verkligen att skipas!

Ni vet alla att det FINNS en Plan för att ta tillbaka vårt land. Tyvärr tar det längre tid att uppnå än många av er kunnat föreställa sig, och det orsakar stora kval för er, och för det ber jag om ursäkt. När jag var President arbetade jag flitigt med att försöka börja processen med att eliminera alla de mörka varelserna som förankrat sig, men jag insåg precis innan mitt slut, att denna ansträngning skulle ta mycket lång tid, och kräva många resurser och strider innan vi skulle få se en riktig seger.

För den sakens skull startade jag den hemliga gruppen, som blivit känd som QAnon, och den har vuxit allt sedan dess. Jag är så otroligt stolt över alla de som så intensivt har ägnat hela sin livstid, till att återfå vår Republik och vår suveränitet, och det är så ledsamt att så många varit tvungna att ge sina liv för det.

Ni har hört många i vår krets säga är, att detta inte är ett spel … det handlar inte om demokratiska eller republikanska ”partier”. Det gör mig ont att behöva säga det, men det här handlar om det Onda mot mot det Goda … det är livsviktigt!

Jag försöker att inte dröja vid de negativa aspekterna av något problem, men i det här fallet anser jag att det måste sägas, om än helt kort.

Anledningen till att det verkar gå så långsamt för Alliansen att få ut sanningen till den ”ouppväckta” befolkningen, beror på att några av de handlingar som har begåtts mot ”oss”, är så avskyvärda och så rent ondskefulla, att de ouppväckta själarna inte skulle kunna hantera att höra det, än mindre tro att det verkligen hade hänt.

Så Planen införs långsamt, med de mindre onda gärningarna som exponeras först … sedan kommer de mer extrema handlingarna så sakta att komma fram i Ljuset, om än med en liten procent av allt.

Denna plan är väldigt komplex, noggrann, ständigt föränderlig och fruktansvärt lång beträffande dess slutförande … men när den är fullbordad och Ljusets Seger uppnås, kommer det verkligen att bli en härlig dag!

Vi har gått igenom större delen av de utmanande tiderna, men lite mer tid krävs, och möjligen kommer det lite mer prövningar och motgångar, innan det går att uppnå det slutliga resultatet … som är vår Konstitutionbaserade Republik och individuell Suveränitet för Alla!

Jag hoppas att mitt meddelande idag var lika mycket ett meddelande av Hopp som det handlade om ”andra” saker, för jag vill verkligen inspirera er med dessa meddelanden … ni får nog av det andra i era nuvarande händelser! Jag kände dock att jag behövde ge en förklaring till Planen och dess detaljer … åh, och till min älskade son! (stort leende)

Jag skickar er alla så mycket kärlek från ovan! Jag vakar verkligen över var och en av er, och jag hjälper också till så mycket jag kan för att uppnå Planen, eftersom det är så viktigt för mig. Jag älskar er alla.

Er alltid tillgivna, Jack.

Obs … när jag började söka efter en bild som jag skulle lägga upp för det här meddelandet, så valde JFK den här … eftersom den var den sista han tog med sin son före sin död. Välsignelser till dig JFK. Losha.

Kanaliserad av Losha

http://www.LiveWithLosha.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...