Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari 2020

 

ENERGIER SAMMANKALLAS AV MODER JORD

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tittat på energierna när de har kommit in i Jordens atmosfär och vi har lagt märke till att er planet nu kallar in energi åt er och tar emot den å era vägnar, förutom att erbjuda vad hon gör från sin yta. Er planet sänder ut högfrekventa energier från hennes kärna för att stödja er och ge er allt ni behöver för att läka och skapa de verkligheter ni önskar. På senare tid har hon kallat in från solen och andra planeter och månar i ert solsystem de unika energier som ni alla behöver för att leva mer glädjefyllda liv med lätthet när ni gör det nödvändiga arbetet för er själva för att expandera och utveckla ert medvetande.

Vi har tidigare påpekat hur mycket Moder Jord gör för er och hur stor hon är för alla som är hennes barn. Nu har ni lagt märke till att mänskligheten har kommit längre och längre bort från Moder Jord under de senaste hundra åren och ju mer bekvämt ni har fått i era hem, desto mindre har ni sett Jorden själv som en hemmabas. Vi pratar om mänskligheten i allmänhet här, inte de av er som är vakna. När ni vaknar upp känner ni er mer dragna mot dessa energier som Moder Jord tillhandahåller er alla. Ni tenderar att vibrera med en högre frekvens och därför känner ni er attraherad av Moder Natur, djuren och alla de heliga platserna ni har där på er planet.

Och när ni ansluter mer till dessa vackra energier som sammankallas av Moder Jord, jordar ni dem i det fysiska och i det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni gör dem tillgängliga för era medmänniskor. Ni leder vägen igen för mänskligheten. Sättet att höja medvetandet om det mänskliga kollektivet så att alla inser vikten av att ta hand om er planet är att genom ert exempel visa hur mycket ni kan få av den känslan av anslutning till den vackra varelsen som lever under era fotsulor.

Vi uppmuntrar er att sprida nyheten om de extatiska upplevelser som ni har i naturen. Förklara för andra om de genombrott ni har när ni vandrar eller campar eller bara sitter under ett träd. Berätta er sanning om hur bra ni mår efter att ni har spenderat lite tid på att ansluta till Moder Jord och ni kommer att göra mer för att få till det uppvaknandet av medvetande som ni alla försöker uppleva. Det här är hur ni hjälper till att läka de sår som har tillfogats Moder Jord och det är också hur ni främjar medvetandet av er mänskliga ras.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...