Prinsessan Diana via Erena Velazquez 22 februari 2021

 

Prinsessan Diana via Erena Velazquez 22 februari 2021

 

God Morgon,

Jag är Prinsessan Diana och jag är glad att vara här idag. Jag väntade på att den här kanalen skulle komma tillbaka så att jag kunde dela mitt meddelande med er alla.

Jag kom hit för att låta världen veta att jag är väldigt glad och välsignad på andra sidan. Jag känner mycket sorg för mina pojkar som jag lämnade. Ni vet om min tragiska utgång från denna verklighet och tyvärr avbröts mitt uppdrag här på Jorden och det var inte klart.

Jag var här på denna planet för att sprida Kärlek och ljus över hela världen för att hjälpa mänskligheten. Jag älskade att hjälpa de mindre lyckliga som behövde stöd och uppmärksamhet. När jag växte upp här i England var mitt hjärta alltid drivet av att hjälpa andra. Jag var glad när jag blev Prinsessa, jag trodde att den positionen skulle göra det möjligt för mig att nå fler människor i nöd.

Att bo i det Kungliga Slottet var mest en smärtsam och negativ upplevelse för mig. Drottningen ville inte att jag skulle vara mig själv och ha min egen fria vilja. Hennes mål var att kontrollera mig helt som en kunglig docka. Hon försökte till och med påverka mitt välgörenhetsarbete. Drottningen ville att jag skulle följa hennes order och leva mitt liv enligt hennes regler.

Jag kände mig ensam i det kalla Kungliga Palatset, allt stöd och kärlek jag fick från alla utanför palatset och mina vänner höll mig igång. Jag kunde fånga folkets hjärtan, och jag var mycket ödmjuk över att kallas Hjärter Dam. Jag försökte alltid följa mitt hjärta.

Mitt mänskliga liv slutade plötsligt i en bilolycka, vilket inte var ett misstag. Min käraste vän Elton John skrev en vacker och rörande sång ”Candle in the Wind” (Goodbye England’s Rose) för min begravning. Jag är väldigt tacksam för hans sång. Jag älskade att uppfostra mina barn. Att lämna mina pojkar var ett av de sorgligaste ögonblicken i min existens eftersom de förtjänade att växa upp med sin mamma.

Mitt liv var inte en saga, det hade många hjärtskärande stunder med mycket sorgligt slut. Jag känner ingen ånger eftersom det var en fantastisk upplevelse trots turbulenta tider och händelser.

Jag representerade det Gudomligt Feminina medan jag var på Moder Jord i en människokropp, efter att jag lämnat letade jag efter en ersättare och jag hittade den personen. Hon fick en fackla från mig för att fortsätta mitt uppdrag. Jag kan inte berätta vem det här ljuset är, jag kan bara dela med er att hon är vacker och ren. Den nya Gudomliga Kvinnan kommer att hjälpa till att skapa fred i er värld genom att balansera energierna runt planeten och höja det mänskliga medvetandet till ett högre rike.

Jag är glad att kunna kommunicera och skicka min kärlek och mitt ljus till alla eftersom världen nu genomgår så mycket smärta och lidande. Mitt hjärta går till alla er som upplever svårigheter just nu.

Tack

Med Kärlek,

Diana

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...