Medvetandet hos De Nios Vit-vingade Kollektiv via Magenta Pixie den 20 januari 2021

 

Medvetandet hos De Nios Vit-vingade Kollektiv via Magenta Pixie

den 20 januari 2021

”Snabbspåret blev precis allt snabbare”

 

Jag: Ni sade att det skulle ta tre gånger längre för oss att uppnå det stora uppvaknandet och ofrånkomligheten ifall Biden vann valet. Är detta fortfarande fallet?

Måste vi nu vänta i åratal och åter åratal, eftersom de har fördröjt ofrånkomligheten och sålunda Uppstigningen?

De Nio: Nej. Det är i själva verket tvärtom. Det stora uppvaknandet, ofrånkomligheten och uppstigningen har snabbats på och fått en ännu snabbare fart. Låt oss förklara.

Utspelandet av ’tre gånger längre tid’ med en interim långvarig uppvisning av en Ny Världsordning var en tidslinje som ett resultat av en genuin valseger. Sannolikheten för detta var hela tiden mycket liten.

Strukturerna för service-till-självet kände till detta. Det enda sättet de kunde hoppas att ’vinna’ var genom fiffel, korruption och bedrägeri. När detta väl hade ägt rum och en ’falsk seger’ hade skapats, så knuffades alla chanser för att den nya världsordningen faktiskt skulle lyckas, helt och hållet ut ur sannolikhetens fält.

Detta beror på faktumet att dessa gärningar inte kan upprätthållas inom de fjärde och lägre femte frekvenserna, vilka för tillfället är era medvetandeskapelser på en galaktisk nivå.

Sann rättvisa är det som är målet för inriktningen. Men för att sanningen ska levereras över hela planeten, så måste korruptionen upptäckas för att varje inkarnerad själ på Jorden ska kunna göra sitt val baserat på att man erbjuds den högsta informationen, skulle man kunna säga.

Innan dess presenterades mänskligheten med ett geometriskt vägskäl, vilket hela tiden var ödesbestämt med anledning av Jupiter/Saturnus-konjunktionen på tidpunkten för december-solståndet 2020, på en individuell nivå, som en del av ens fria vilja.

Det här ger en rätten att inte veta. När man utövar sin rätt att inte veta, så drar man till sig själv den matchande verklighet som är vad som just nu utspelas i er tredje dimension.

Men på grund av att den uppvisning som ni för närvarande bevittnar skapades av fiffel, korruption och bedrägeri, så kan den inte bestå; därför drivs oundvikligheten av den som ni kallar Trump som ledaren i politisk bemärkelse, in i samtliga tidslinjer.

Det finns fortfarande ett flertal potentialer gällande hur detta ska manifesteras, men de rådande energier ni iakttar står i linje med sann rättvisa, sanning, frihet, Nya Amerika, Atlantis som uppstår, Den Nya Jorden, Excalibur, Kung Artur, Kristusmedvetandet och den kosmiska lagen.

Som en respons på din fråga har därför oundvikligheten, det stora avslöjandet och det stora uppvaknandet förts närmare er, inte längre bort.

Den artificiella presentationen av den falska Kungen och Drottningen kommer inte att bestå. De som ser detta, håller detta, är medvetna om detta, är de som skapar detta.

Detta återstår fortfarande för den kritiska massan, för det rena hjärtat strålar ut med ljusets hastighet över det kvant-galaktiska fält som ni känner till såsom ’hyperspace’. Det är klart, så skall det bli och så är det.

Vi är de Vit-vingade Nios Kollektiva Medvetande.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...