Gruppen via Steve Rother, 21 april 2022

Gruppen via Steve Rother, 21 april 2022

Gruppen: Kritisk Massa

21 april 2022

av Steve Rother

 

https://tinyurl.com/ade77xre

 

Hälsningar, kära ni.

Jag är Observerare och jag förenar mig mycket stolt med er, för er värld förändras. Varje ögonblick och varje andetag ni tar ger en ny möjlighet till ljus, ett nytt uttryck. Det finns något som ni förmodligen inte sett förut. Ja, vi vet att det är svårt att flytta in i mörkret, och inte kunna se var ni är. Men vi säger också att ni är bra guidade. Var och en av er har ett internt vägledningssystem som är otroligt intonat. Det svåra med det är att ni först måste släppa taget, för att fullt ut kunna koppla in systemet. Ni kan göra det nu, eftersom ni är här tillsammans med familjen.

Ta ett andetag, kära ni, och släpp allt nu. Släpp alla utmaningar och svårigheter som ni haft idag. Ni kan plocka upp dem igen om några ögonblick, men försök just nu att hitta er kärnenergi. Känn nu hur leendet kommer i ert ansikte. Ta ett djupt andetag och släpp allt mycket långsamt. Excellent. Sträck energetiskt ut era händer. Perfekt, nu börjar vi jobba.

Healingcirkel

Vet att era unika förmågor går samman för att skapa något väldigt magiskt. Ni klarade det i tid! Åh, ja, vi vet att många av er fortfarande inte riktigt vet vad det betyder, eller vart ni är på väg. Men ni är närmare än ni tror. Det kommer en underbar förändring, för er alla kära ni. Ni har pratat om det ett tag. Ni har faktiskt vetat om vad som händer och det är verkligen magiskt. Det kunde inte ske förrän alla fanns på plats, förrän var och en av er hade kommit på plats, och att det blivit balans mellan energi och kraft. Allt det börjar utvecklas nu. Men under tiden, låt oss lossa på några av knutarna i systemet. Låt oss reda ut några av dessa energiproblem som ni alla har arbetat med. Om ni är redo att släppa dem, ge dem till kollektivet av ljus. Placera de eventuella problem ni just nu har att göra med i cirkeln framför er. Känn smärtan lätta när knutarna i er börjar redas ut och frigöras.

Släpp alla problem i er värld som ni inte riktigt kan lösa, de saker ni har försökt att balansera. Släpp alla nu. Om det finns några fysiska saker i er egen kropp som inte känns bra, lägg dem här också. Tillåt denna energi att cirkulera på ett storslaget sätt, när den dras in i den större cirkeln av ljus, för då rensas er energi. Excellent. Så är det.

Bra gjort, kära ni. Bra gjort. Nu har vi några nyheter att dela med oss ​​av, för ni har nått en viktig markör. Ni har nu en otrolig chans att medvetet ta detta till nästa nivå. Tidens Väktare kommer att dela mer om det inom kort. Er värld förändras, kära ni. Ni är mästarna på spelplanen. Ni är mästarna av kärlek, för var och en av er har stora hjärtan. Nå ut till varandra och reflektera ljuset varje gång ni får möjlighet.

Dela ert ljus när ni kan, men tillåt och uppmuntra det i andra också. Låt folk se det i era ögon och i ert leende, i varje del av er. Så ta ett djupt andetag. Förankra den vackra energin i ert eget hjärta, och vet att allt ni tar in kan lindras, framförallt med hjälp av familjen E. Bra gjort, kära ni. Bra gjort. Det är med stor vördnad vi ber er att behandla varandra med respekt, ta hand om varandra hela tiden och spela bra tillsammans. Espavo.

Jag är Observerare… och jag gillar att titta på.

 

__________________________

 

 

Hälsningar, kära ni.

Jag är Tidens Väktare, men mest ÄR JAG. Det är de viktigaste orden. Er magi börjar nu genomsyra planeten på olika sätt.

Krig

Innan vi kommer in på det fullständiga budskapet som vi vill dela med er idag, vill vi att ni fattar varandras händer på ett ganska unikt sätt. Det händer mycket intressanta saker. Ni har ett slags krig på er planet, förstår ni. Men det är bara regeringarna som krigar. Det är inte ett krig mellan folken, även om de kommer att få betala priset för det. Ur vårt perspektiv är krig den ultimata kommunikationsmissen, och en fläck för mänskligheten. Precis som tidigare så kommer detta att ta många år att återhämta sig ifrån. Om ni skulle eliminera regeringarna och bara sammanföra folket, så skulle ni kunna lösa det mycket snabbt. Först då skulle sanningen komma fram. Ni förstår, det finns inga riktiga svårigheter.

Det vi kan berätta är att ni kan ta tillbaka allt. Genom att ni håller energin, håller ert ljus på olika sätt, för då ni kopplar det till andra blir det enormt. Det är en av aspekterna som vi kommer att be er alla att göra just nu, för att nå ut. Vet att många av de ni ansluter till, finns på andra sidan av det här kriget. Ni förstår, det är bara regeringarna som är inblandade i det. Var också uppmärksamma på kampanjerna med desinformation, eftersom det kommer att avgöra hur länge detta fortsätter.

Det vi föreslår är att ni i hjärtat håller de människor som är direkt berörda. Ta in det, som om ni själva var påverkade. Att göra det kan göra djupgående skillnad just nu, för ni är skapande varelser. Ni är bara på en annan plats med andra möjligheter. Mycket av detta börjar röra sig i en annan riktning, så ta ett andetag och skicka kärleken till den motsatta sidan. Vilken bild ni än vill skapa, så skapa den nu. Vet att ni alla verkligen är en, som helt enkelt låtsas att ni har separata liv, önskningar och behov. Ta ett andetag, kära ni, och andas sedan ut långsamt.

Familjen från E

För ett tag sedan började vi prata om familjen från E. Långt innan planeten Jorden existerade var familjen från E universums problemlösare. Ni är inte de enda. Det finns så många att ni inte ens kan räkna dem. Ni kan inte ens räkna stjärnorna som finns där framför er.

Familjen från E är specialiserade andar, för de skulle skickas till ett spel för att hjälpa till att förlänga och sträcka ut det. Ni förstår, ni spelar ett spel i illusionen av tid. Och i den illusionen är det väldigt enkelt. Ni har bara en viss tid på er att spela spelet i ett visst område. Nå, intressant nog så har ni mycket längre tid än ni trodde. Olika saker börjar nu utvecklas, på grund av hur ni har spelat spelet. Familjen från E var specialister som skulle dyka upp på olika platser i universum. Om en planet började gå i en riktning som kunde vara skadlig, då kunde familjen från E hoppa in för att hjälpa till eller kanske till och med avsluta tidigt. De skulle försöka plantera frön för att kunna ändra vägen och utöka spelet. Vi säger er, kära ni, det är så spelet är.

Så familjen från E skulle skicka ut dessa experter till olika platser i universum, för att försöka förlänga spelen när det var möjligt. Familjemedlemmarna var skickliga på att kunna ta reda på var svårigheterna fanns, och vilka utmaningarna skulle vara i de olika spelen. Alla i familjen utvecklade otroliga gåvor även om de inte kunde göra något mer än att plantera frön, för att hjälpa en planet att hamna på rätt kurs. Ibland växte fröna och manifesterade sig som händelser som förändrade världen. Andra gånger blev det bara en genomgripande energi, som gjorde det lättare för Gud och varelserna att komma överens. För det mesta handlade dessa frön om jämlikhet, vilket är grunden för det spel ni alla spelar. Det är också anledningen till att många spel tar slut i förtid. Ni klarade er bra som familjen från E, men så kom en annan möjlighet. En chans att försöka starta ett nytt spel, där till och med familjen från E kunde ta av sig vingarna och låtsas vara människor.

Vad var syftet med det? Om du låtsas vara människa så förlorar du minnet av den du var, och alla egenskaper du tog med till jorden. Men du förlorar det inte helt, du förlorar bara minnet; det finns begravt djupt inom dig. Och varje andetag du tar utstrålar lite av den energin, även om du inte är medveten om det.

Familjen från E bestämde sig för att starta ett helt nytt spel. Tillsammans med ”Allt Som Är” började ett nytt spel utan regler och med helt fria val. Eftersom Familjen från E har en planet med fritt val, så skulle inte familjen kunna arbeta på samma sätt som de normalt gjorde. De var fria att ta av sig sina vingar, så att säga, för att sedan själva inkarnera på planeten.

Då beslutade många i familjen från E att komma hit, och verkligen spela spelet. De tog av sig vingarna för att förlora sina minnen om vilka de var, för att bli ändliga ett tag och försöka förlänga detta spel genom att bära på energin. Det var enormt lyckat, kära ni. Planeten skapade ett utrymme för er evolution som skulle vara i 11 000 år. Holocen, en tid på Jorden med mindre än en grads förändring, är nu 10 000 år gammal.

En Välkommen Kritisk Massa

Det finns ett särskilt fascinerande element nu, eftersom flera saker händer samtidigt. För det första, så finns det de av er här som är från 300 år in i framtiden. Ja, men ni är inte de enda här. Under de senaste åren har familjen från E inkarnerat i enorma antal. Även om de är ganska unga, de flesta av dem yngre än tre år vid det här laget. Ni har 12 miljoner varelser på planeten med dessa speciella egenskaper. Många av Familjen från E kommer nu också Andligen hit när spelet utvecklas, men de är faktiskt inte här för att rädda ert sätt att leva. Istället kommer de för att hjälpa till i evolutionen och nästa steg för mänskligheten. De finns spridda överallt, som om de planterat frön av ljus i spelet på planeten Jorden.

Med allt detta ljus som kommit in har mänskligheten nått en kritisk massa. Även om det fortfarande är ett stycke kvar, så är det dags att fira när ett nytt spel håller på att dyka upp. De 12 miljoner nya barnen, den befintliga familjen, de som kommer Andligen tillsammans med de som kom tillbaka från framtiden, har nu tagit Jorden över den kritiska massa som är nödvändig. Men det var bara det som behövdes för att göra detta möjligt. Ni drömde om det som familjen från E, och nu har ni skapat något väldigt unikt. Varje del av er värld börjar mötas på ett fascinerande sätt, för familjerna samlas.

Skaparvarelser

Det är viktigt att påpeka är att ni alla är skaparvarelser. Fast ja, ni kan inte alltid se bevisen på det, för ni bestämmer er för att skapa något och det blir inte alltid så. Eller kanske det inte alltid manifesterar sig så som ni tror att det kommer att göra, och det gör att ni inte förstår att det faktiskt är ni som skapat de situationer ni upplever. Och ni skapar naturligtvis inte ensamma. Det skulle vara lätt om du var den enda som manifesterade något på planeten, då skulle det vara enkelt. Ni skulle se varenda skapelse ni gjort. Men eftersom ni skapar i samklang, och om då er skapelse hamnar lite bredvid, så kommer den inte att manifesteras på det sätt som den normalt skulle göra. Att skapa unisont blir därför otroligt viktigt. Nu när ni har er kritiska massa av ljusvarelser som spelar det viktigaste spelet på planeten Jorden, är er värld på väg att skifta igen.

Ja, ni är på väg mot förändring. Och ni är redo för det, speciellt på grund av alla de utmaningar som sker just nu. Men detta sätter också scenen för medvetenhet. Ni kommer att börja vakna ur drömmen för att medvetet inta era platser, även om ni kanske inte exakt vet vad ni fört till bordet. Kära ni, det kommer snabbt att kanaliseras genom er som ett minne. Plötsligt kommer ni att säga något, fast ni är inte ens säkra på vad nästa ord kommer att bli. Men det kommer att vara tydligt och koncist, eftersom ni har förberett det. Dessa idéer har bott i ert hjärta, och nu hittar de helt enkelt sin väg in i ert huvud. Många av er ställde fram det runt det stora bordet, innan ni ens kom. Tänk på att ni är skapande varelser. Allt ni har mellan ert hjärta och huvud, kommer att manifesteras i er värld.

Den gyllene biljetten

Det är en spännande tid att vara på Jorden. Kära ni, ni har en gyllene biljett annars skulle ni inte vara här. Och dessutom har ni något viktigt att föra framåt. Ni är delar av familjen E, som kommer att ha naturliga förmågor att förlänga spelet, och låta människor leva i harmoni.

Här är ni på Jorden och går igenom era olika faser. Den första fasen är att lära sig följa ledaren; den andra fasen är att lära sig följa sig själv. Allt handlar om harmoni nu. Hur kan ni bli harmoniska? Ni har Guds krafter, men du är inte den ende Guden. Hur kan ni harmonisera era skapelser och manifestationer? De behövs, nu när den kritiska massan har uppnåtts. Det är en spännande tid. Vi säger er, alla ögon i universum är nu riktade mot planeten Jorden. Vi har de största visionerna för vad som komma skall, men det är inte upp till oss. Det är upp till var och en av er, eftersom ni individuellt väljer vägen för er högsta vibration. Vi inbjuder er att drömma om era högsta visioner av livet, kära skaparvarelser.

Ni följer vägen med minst motstånd, så stig fram och äg er makt när det är möjligt. Tänk också på, att ha makten och att medvetet skapa, inte betyder att ni tar den från någon annan. För det är vad skapelsen handlar om, och det är vad allt handlar om. Ta ett andetag, kära ni. Stig fram i ljuset varje dag, och vet att er plats har väntat på er. Ni har gjort det väldigt bra. Det är med största ära vi samlas för att ge er dessa påminnelser hemifrån. De är just det, påminnelser, för vi vet vad ni hade i åtanke när ni kom till planeten Jorden. Vi ser också var ni är nu. Allt vi kan göra är att påminna er om vilka ni verkligen är, och den otroliga styrka ni har. Använd den bra, använd den medvetet och använd den ofta. Ni är de största änglarna som någonsin funnits någonstans. Så med den största ära ber vi er att behandla varandra med respekt och ta hand om varandra. Håll dessa dörrar öppna hela tiden och spela bra tillsammans i harmoni.

Jag är Tidens Väktare och ni är mycket älskade.

Espavo

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...