Svalorna via Beatrice Madsen, 24 juni, 2020

Svalorna via Beatrice Madsen 2020-06-24

Vi hör av oss igen. Äntligen kan vi på riktigt glädjas för vi får med oss så många. Vi är några av de fysiska väsen på jordeplanet som har haft den högsta vibrationen. Vi säger detta utan värdering, utan mer som ett konstaterande.

Många av er älskar ljudet av oss, inte alltid på ett medvetet plan, det kan lika gärna vara omedvetet. Hur som helst är det så att även om ni tar in det omedvetet så tjänar vårt läte till att höja er vibration..
Vi finns överallt – på landet, -i staden, där vi behövs.

Vi arbetar med Moder Jords Leylinjer och stärker och höjer flödet och frekvenserna.

Om du vill, så kan du nu mera medvetet ta oss till dig. Lyssna, och låt våra ljud balansera dina energier. Vi lyfter dig så gärna till högre höjder om du tillåter det. I vår värld finns ingen separation, inga gränser eller -ismer.

Pröva, så ska du se. Tillsammans med oss kan du få ett högre perspektiv på tillvaron och det rådande kaoset. Hör du vårat ljud så hjälper vi dig att få kontakt med din egen själ. Vila i ljudet av oss och låt det bära dig. Ta emot. Detta gäller också andra vingförsedda varelser ljud. Ta emot sången och låt de flöda fritt över din fysiska kropp.

Vi har ett nära samarbete med träden och förbinder dem med himmelska höjder. Träden tar villkorslöst emot oss och våra ljud, -ljusvågor. Även i de stora städerna ser vi till de träd som står som healers både här och där.

I din hektiska vardag, i alla dina vardagsbeslut, stanna upp och lyft din blick mot ljuden som studsar ifrån oss. Du kanske ser vår karateristiska form där uppe och nu vet du att vi sjunger just för dig.

Du gillar kanske också...