Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober, 2022

 

Hur du får tillgång till all din kraft ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utforskat många möjliga tidslinjer för mänskligheten där på jorden, och vi har sett några vackra framtider för er alla, men framtiden är särskilt ljus för de av er som har erkänt att ni har problem, att ni har trauman, att ni har negativa känslor som du inte alltid tillåter dig själv att känna. Det är ni som förstår att för att utvecklas och bli mer av den ni verkligen är, så finns det en viss mängd självmedvetenhet, självreflektion och arbete med jaget som måste inträffa.

Därför är det ni som leder mänskligheten in i framtidens bättre känsla genom att först inte må så bra alls. Nu kan det verka som en paradox för dig, men det är absolut fallet. Du måste rensa ut det gamla för att släppa in det nya, och i det här fallet är det nya som vi syftar på högre frekvens energi. Vi pratar om att släppa in uppgraderingar, aktiveringar, nedladdningar och justeringar, som alla är tillgängliga för dig. Men du släpper inte alltid in dem, och du kan inte släppa in dem om du är i förnekelse. Du kan inte släppa in dem om du erbjuder en lägre vibration som du är helt omedveten om.

Och det är av dessa skäl som vi föreskriver er alla regelbundna incheckningar. Allt du behöver veta kan upptäckas när du tar dig tid att checka in med dina sju huvudchakran. Dina sju huvudchakran är där du kommer att känna den stora majoriteten av vad du behöver känna innan du får känna de högre frekvensenergierna som rinner genom dig. Det är därför många kloka människor säger att en person som går ner till en mycket dålig plats måste nå botten innan de kommer upp igen. När du når botten har du inget annat val än att känna vad du känner. Du får slut på försvarsmekanismer, distraktioner och saker att fly in i, och du möter dig själv, en person som du ska vara kärleksfull, hedra och respektera.

Det är genom att först erkänna var du är som du kan hitta dit du ska. Så gör er själva en tjänst och lev inte ett ögonblick i förnekelse av vad som händer inom er, för ni gör inte er själva eller någon något gott genom att låtsas att allt är okej när det verkligen inte är det. Och var inte rädd för att kommunicera till dem runt omkring dig vad du går igenom dig, för de kommer ofta att överraska dig med medkänsla, stöd och vänlighet.

Det finns mycket mer empati på jorden med dig idag än vad det någonsin har varit i hela mänsklighetens historia, och empati är en superkraft. Det är de av er som känner att de verkligen har tillgång till all er kraft, och ju mer ni känner desto bättre. Ju mer du känner, desto snabbare får du välja vad du ska känna i nästa ögonblick, och nästa, och nästa.

Vi är det arkturiska rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...