Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 april 2019

JORDENS DAG ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en underbar dag på Jorden när ni erkänner den vackra Varelsen som ligger rätt under era fötter och ger er allt som ni någonsin skulle kunna begära eller behöver. Nu har något som Jordens Dag fortfarande potential att skapa en reva bland människor. Det finns extrema lägen när det gäller Moder Jords hälsa och välbefinnande. Vi vet att ni kommer att ta bättre hand om henne när ni utvecklas. Vi vet också att det bästa sättet för er alla att förändra er värld är att skicka kärlek, uppskattning och medkänsla till denna Moder och Skapare, som ni har där, rakt under er hela tiden.

Ni behöver inte komma in i långa debatter med förnekare till klimatförändringarna för att göra skillnad. Allt ni behöver göra är er del i att skapa det medvetande som kommer att återspeglas till er på er Jord och hennes atmosfär, hennes vattenförsörjning och den mark som ni går på. Allt börjar och slutar med medvetandet. Så vi rekommenderar att ni använder sanningen att ni är medvetenhet för att skapa den förändring som ni vill se utanför er. Och ja, ni kan också göra er del genom återvinning och genom att bojkotta vissa företag som ni vet inte respekterar er Moder Jord, och ni kan göra så mycket mer genom att skapa en kärleksfest som Jordens dag i era hjärtan och hålla den där.

Er kärlek är så mycket kraftfullare än era fakta och siffror om vad som händer med Jorden vid denna tidpunkt. Ni har under de miljontals år som människor har varit på Jorden kommit längre och längre bort från hennes energi. Ni ville vara säker. Ni ville inte bli uppätna av vilda djur. Och ni vill inte bli stuckna eller bitna av insekter eller ormar. Så ni har skapat dessa bostäder som ni bor i och dessa kontorsbyggnader och alla andra platser ni går till som håller er mer åtskilda från Naturen.

Men ni kan hitta så mycket av det ni letar efter genom att åka dit ut i naturen och få lite lugn tid med er andra Mor, Moder Natur. Och så är det hur ni skapar den förändring som ni vill se på denna er vackra planet. Och vi är förväntansfulla att kunna bevittna att ni alla gör det oftare. Vi vill definitivt att ni ägnar mer än en dag av de tre-hundra-sextio-fem för att fira er vackra Mor och Skapare.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

Översättning: Bodil

You may also like...