Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 april, 2023

 

Hur Moder Jord påverkar er alla … varje dag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket kärlek till mänskligheten, och så mycket kärlek till er planet, och vi vet att ni ibland också har kärlek till Moder Jord. Vi vet att du ofta firar dina mänskliga mammor på en mycket specifik dag där, och att du visar uppskattning och ger särskild uppmärksamhet åt dina mammor på Mors dag. Och på vad du kallar Jordens dag ger du särskild uppmärksamhet och uppskattning till din Moder Jord, och det är härligt. Vi vet hur lätt det är att fastna i vad som pågår inuti era huvuden och på era datorskärmar, och säkert i era hem, era företag, era kontor, men när ni ändå vill erkänna Moder Jord som det vackra, livet- att ge en enhet som hon är, allt du behöver göra är att gå ut och få kontakt med någon aspekt av henne.

Anslut till hennes skönhet och märk hur omedelbart din vibration skiftar. Ge henne beröm och tack varje dag, och leta efter möjligheter att uppskatta något om henne så ofta du kan. Vi vet att du har ett hektiskt liv, och vi vet att du har mycket att göra och mycket att tänka på, och det är mycket goda skäl att göra precis vad vi säger. Naturen tenderar att röra sig mycket långsamt. Du ser inte gräset växa, men du vet att det växer. Detsamma gäller växterna och blommorna, frukten och grönsakerna. De kommer i sin egen timing, och Moder Jord och Moder Natur tränar dig i att ha tålamod, att se ditt liv på det sättet, och speciellt att inte bli så ivrig att du plockar frukten, grönsaken eller blomman innan den är klar .

När du försöker tvinga något på plats i ditt liv, eller skyndar på med något, vet du vad som händer. Det går inte bra, för att du mikromanagerar, för att du inte är villig att acceptera saker som de är och njuta av det liv du har som det är. Och så ser du, Moder Jord är inte bara den som ger dig allt, utan hon lär dig också och hon sänder dig energier från sin kärna. Hon har ett elektromagnetiskt fält som omger henne som är hennes aura som också ger dig massor av olika gåvor hela tiden.

Hon ger dig en möjlighet att förenkla saker och ting med de inbjudningar som hon skickar till dig, men du måste ta emot och acceptera dessa inbjudningar, svara jakande och gå och sitta med henne, vara med henne. Vet att hon är din själsfrände lika väl som vilken människa som helst. Hon är lika värdefull för dig som någon djurvän någonsin kan vara, men du måste komma ihåg och ta dig tid att få kontakt med henne. Allt är upp till dig, och det har det alltid varit. Så denna dag på Earth Day är en underbar tid för er alla att reflektera över allt detta och att göra varje dag till Earth Day från och med nu. Hon är där varje dag och ger dig allt du behöver och mer, och hon ber inte om något i gengäld.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *