Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2021

 

Stora nedladdningar som leder till massuppvakningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit er långsamt genom stegen, så att säga, förberett er steg för steg för de större nedladdningar som vi känner att ni är redo för vid denna tidpunkt. Ni är redo att ta emot dessa nedladdningar eftersom vi och våra skaror i de högre världarna har mjukat upp er. Vi har förberett er för en lavin av energier som nu är nära förestående för er alla.

Det har varit tillräcklig mottaglighet för vad vi alla har erbjudit för att överväga för mänskligheten i er mellanfas, när det gäller vad ni kan hantera nu. Det är alltid viktigt att inse att den långsamma och stabila takten är det som tjänar er mest, och det låter er också njuta av varje steg ni tar i den positiva riktning som ni alla rör er.

Nu kommer dessa nedladdningar direkt till era energifält, och de gör att ni kan filtrera mer av det ni inte vill ha. De hjälper er att hålla er fria från störningar från andra som använder den teknik de har för att sänka er vibration och infiltrera era energifält med det som inte tjänar er längre. Om ni undrar varför vi inte gjort det tidigare beror det på att era Högre Jag ville att ni skulle ha vissa upplevelser som ni nu har haft, upplevelser ni inte behöver fortsätta att ha.

Ni är nu redo att få en ren upplevelse av alla de positiva energier som finns. Ni är redo att få en bättre upplevelse av er verklighet, oavsett vad ni skapar. Ni har gjort tillräckligt, och ni har lidit tillräckligt, och ni har bett om denna skyddande typ av filtreringssystem. Vi kommer naturligtvis att arbeta med era guider och era Högre Jag för att säkerställa att dessa energier inte bara tas emot utan används ordentligt av er alla på Jorden, oavsett om individen är vaken eller inte.

Vi vet att detta kommer att leda till massuppvakningar och att alla som har varit vakna ett tag kommer att ha fler vänner och kollegor att samarbeta med som ett resultat. Vi är mycket glada över dessa nedladdningar, och ni kan förvänta er att alla kommer att vara färdiga när ni når vårdagjämningen. Ta hand om er själva, få mycket vila och drick mycket vatten för att förbereda er för det som kommer, för det är mer energi än ni är vana vid att ta emot, och enligt vår åsikt kommer dessa nedladdningar i rätt tid för alla ni där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...