Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juni, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juni 2020

 

Det Uppvaknade Kollektivet är redo för den Tredje Fasen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt effekterna av alla de energier som flödat in i er atmosfär på det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi har märkt att ni får större medvetenhet om det som inte längre tjänar er. Det är som om ett ljus har lyst på de tankar, övertygelser, vanor och förhållanden som tyngde er. Och när ni rensar ut det som inte längre tjänar er då får ni möjlighet att verkligen ställa in er på det som har hänt er vibrationellt.

När ni är redo att ställa in er på det ni känner och det ni vibrerar, det är då ni är redo att gå till nästa nivå, att ta er in i ett högre vibrationsområde. Och det är vad denna förändring handlar om. Denna förändring i medvetenhet handlar om att ni upplever allt det jordiska planet har att erbjuda, och sedan handlar det om att skapa fred med allt som har varit, det som är, och det som sker. Och sedan får ni välja.

Vi känner att det finns flera av er i det uppvaknade kollektivet som är redo för den tredje fasen. Ni är redo att välja, och ni är redo att välja eftersom ni har tillåtit er att vara tillräckligt känsliga för dessa energier som har kommit in. Ni har gjort reningen. Ni har släppt, och ni har vaknat till de vibrationer i er som är och har blockerat er från att välja de vibrationer som ni verkligen vill uppleva och som ni vet är möjlighet.

Ni vill känna ovillkorlig kärlek, ovillkorlig glädje, ovillkorlig frihet och så mycket mer. Men först måste ni inse att ni har ett val. Ni, som det uppvaknade kollektivet, inser att ni har ett val, och ändå gör ni inte alla ett val. Och det beror på att ert sinne gillar att ha problem att lösa, och så kommer ert sinne att titta igenom denna fråga för att försöka lösa det, snarare än att bara erkänna för er själva hur ni känner inför det problemet så att ni kan rensa den lägre frekvensens vibration och aktivera den nya vibrationen, den som alltid var där men som ni inte hade lagt tillräcklig uppmärksamhet åt för att lägga märke till den.

Det är med de vibrationer som har legat vilande i er som ni tillsammans skapar den Nya Jorden, den femte-dimensionella världen, verkligheten efter skiftet. Det är vad ni är där för att medvetet förverkliga, och det är ni som ska göra det. Ni har verktygen. Ni har allt ni behöver inuti er, och allt som återstår att göra är att göra det valet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...