Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2019

KONTROLLERA MED DIN MAGKÄNSLA ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har gett er mycket information under åren sedan vi började komma genom denna kanal och vi fortsätter att ge er mer. Vi märker att när någon av er stöter på en guide, ett kollektiv, en lärare eller någon som verkar som om de har svar, överlämnar ni er själva till lärorna, informationen, den vägledning som kommer igenom och ni överlämnar er själva fullständigt.

Men nu är det dags att utöva era förmågor att använda er urskiljningsförmåga. Här kommer vi till er som ett icke-fysiskt kollektiv och snart kommer ni att vara ansikte mot ansikte med utomjordingar i kroppar. Så vad vi föreslår är att ni börjar använda er egen vägledning nu för att bestämma för er själva om något genljuder i er eller inte, för snart blir insatserna högre.

Ni måste känna av den utomjordiska varelsen eller varelserna som står precis framför er och ni måste mäta vad deras avsikter faktiskt är och det bästa sättet att mäta det är av hur ni känner. Det här är något att öva med de andra människor som ni har runt er och också med andra människor som är andliga lärare, kanaler, medium och så vidare.

Ni måste checka in med er själva för att se om den information ni får är sant för er i det ögonblicket. Och även om det här är en varelse, kollektiv eller individ, som ni litar på, tjänar det er fortfarande att checka in varje gång. Ni måste fråga er själva om det ni får i det ögonblicket gäller för er. Och igen, ni kommer att förstärka denna styrka som ni använder och det är en styrka som kommer att tjäna er mycket bra när ni har full och öppen kontakt med fysiska utomjordiska varelser.

Men ni betjänas också bara genom att ta er tid att checka in med er själva, för att ni kanske börjar leva era liv enligt en viss information som ni har fått. Vad vi säger är, om det inte genljuder i er, följ inte den specifika undervisningen eller leva inte ert liv enligt den information ni har fått. Lita alltid på er egen vägledning. Korschecka allt med er egen magkänsla.

Och vad ni än gör, tro inte på begreppet ofelbarhet. Tro på er själva. Tro på er vägledning och intuition och var noga med att följa den, för när ni följer den har ni bevis på att ni måste bekräfta att det ni fick var korrekt. Det var giltigt för er i det ögonblicket. Och fortsätt att göra det här. Fortsätt att utöva dessa förmågor och styrkor och använd informationen som ni får från varelser som oss som ger bekräftelse på vad ni redan vet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...