Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj 2020

 

Hur man ansluter sig till 9D Arkturiska Rådet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har etablerat så många vackra kontakter med de av er som har fått dessa sändningar och har nått ut till oss. Vi är mycket nöjda med hur ni får våra överföringar och vår energi och vibration. Vi har lagt märke till att de av er som söker direkt kommunikation med oss ​​gör det med äkta nyfikenhet, och det betyder något. Det gör en skillnad när ni försöker ansluta till alla högre dimensionella varelser.

Vi är nyfikna på er och hur ni hanterar utmaningarna i era liv, och om ni blir nyfikna på de av oss som finns i de högre dimensionella planen kommer ni mer troligt att matcha vår energi. Och det kommer att göra anslutningen starkare för er. Nu fungerar detta sätt att ansluta till högre dimensionella varelser också för att ni känner för vår vibration, snarare än att bara tänka tankarna och tala högt och hoppas att någon, någonstans lyssnar.

Ni verkligen vill känna för essensen av de varelser ni söker kontakter med. Och därför, när ni får dessa överföringar, är det alltid en bra idé att känna för den vibration som är inbäddad i dem, snarare än att bara analysera orden, begreppen och idéerna och hoppas ge ditt sinne en fördel.

Vi vet att de av er som verkligen är väckta förstår vikten av att känna igen en vibration. Att kunna känna igen oss genom vår vibration är verkligen en gåva. Det är en färdighet som ni kan finslipa, och den färdigheten kommer att vara användbar för er när ni kanaliserar högdimensionella varelser. Det kommer också att vara ett användbart verktyg för när ni är i fysisk kontakt med utomjordiska varelser. Ni måste känna dem fullständigt för att bestämma vad deras agenda verkligen är.

När ni lyssnar på en människa i er värld som håller ett tal, kan ni öva denna färdighet. Ni kan använda er förmåga att urskilja vad den personens vibration egentligen är och om den matchar orden de talar. Framför allt vill ni använda omdöme för att avgöra om något kommer från ert ego och sinne, eller om det kommer från ert hjärta och intuition. Och när ni har den färdigheten, har ni allt ni behöver.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...