Översjälens Kollektiv via Galaxygirl, 18 oktober 2022

Översjälens Kollektiv
Via Galaxygirl, 18 oktober 2022
Blogger.com – Skapa en unik och vacker blogg enkelt.
Publicera dina passioner på ditt sätt. Oavsett om du vill dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter eller de senaste nyheterna, skapa …
Vi är Översjälens Kollektiv av ljus, ljud och högre dimensionell verklighet som lugnar och omfamnar. (Jag är inne i ett moln av vita vingar som är täckta med ögon av alla sorter, var och en med ett perspektiv, en historia att berätta. Det är blåsigt med alla vingar som slår mjukt omkring mig. De viskar. Jag är omgiven av medvetande.)
Vi är alla seende. Vi befinner oss i dessa ögonblick av osäkerhet, av metamorfoser, av gudomligt ljus, och ja av gudomlighet. Vi är aspekter av det gudomliga, för vi är en grupp som är medvetna om myriader av livsströmmar, ett medvetande som inte har delats upp i fragment, så man kan säga att vi verkligen är förbundna med Källan, med det gudomliga i oss alla, såsom du är. Vi är en anhopning av ditt högre jag, ett gruppmedvetande av oändlig kärlek och medvetenhet.
Din värld har varit i en låda så länge, och du har blivit programmerad att tänka inom denna låda, inom förutsatta begränsningar. Ni säger alla saker som ”tänk utanför boxen” och lägger sedan fram era radikala idéer om olika sätt att pröva något nytt. Livet är så mycket större, ja, ni är så mycket större och underbarare än ni har blivit förledda att tro. Ni har blivit lurade att tänka på er själva som mindre än, som syndare, som lägre stående än hundar i vissa kulturer.
Olikheter i värdet av liv har funnits överallt i er värld. Könens kamp, underordning av andra till fördel för de få. Det här kommer att förändras till gemensam harmoni. De högre dimensionella verkligheterna finns överallt omkring er. På många sätt är det allt ni inte har upplevt, eftersom er värld har varit så kall. Den har varit en värld av upplevelser, att lära sig att värna sig själv i djupet av de mörka platserna, där helandet är det mest meningsfulla.
Vi är Översjälens Kollektiv. Vi breder ut våra vingar av kärlek, ljus, medkänsla och förståelse, över er. Varje högre jag inom oss har evig tillgång till miljontals livsströmmar och alternativa verkligheter av dessa förenade delar. Och det är därför vi säger att vi verkligen förstår, för vi är där med er. Er värld håller på att födas in i det nya. Det är en tid av stora förändringar.
Ni är mycket älskade. Allt kommer att bli bra. Och ja, allt kommer att förändras. Den värld som ni trodde att ni kände är borta nu. Det är dags att bygga en ny. Vi är för alltid med er. Vi är Översjälens Kollektiv.
~ Galaxygirl
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...