Judas Iskariot via Ann Dahberg, 24 april 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahberg, 24 april 2022

 

Jag är Judas och idag vill jag prata lite om hur det är att vara människa i den värld ni lever i nu. Ni befinner er på kanten till ett stup, ni kan antingen falla eller hoppa över till en säkrare klippa. Det är så det kan kännas för många av er idag. Sanningen är att ni alltid är trygga i den ledning som ni har inom er.  Det finns alltid många fler val än de som ni just nu ser framför er. Livet kan nu driva er till att förstå att ni är mer och starkare än vad ni tror. Stanna upp ett slag, kära Jordbor, lyssna in och ta några djupa andetag. Känn hur ditt hjärta börjar slå i en lugnare takt, upptäck lugnet och stillheten inom dig själv. Det är viktigt att hitta de verktyg som du redan äger och kan använda dig av. Det finns en visshet inom dig, en visshet som talar om vad du ska göra, eller hur du ska bete dig just nu. Nyckeln ligger i att lyssna in dig själv. Det kan gå på ett ögonblick men ibland kan det ta lite längre tid beroende på hur svår situationen är, eller var du själv befinner dig i din utveckling just i den stunden. I nästa stund kan allt har ändrats på grund av att du tog ett större kliv till en högre medvetenhet.

Ja, kära Jordbor, det är många som tar ett högre kliv på sin utvecklingstrappa idag. Det kärleksfulla ljuset lyser starkt ner på Jorden och väcker upp både gamla och unga själar. Det finns en stor blandning av ljus och mörker och ljuset tar en allt större plats i många människors liv. Ljuset lyser i öst som i väst, i norr som i söder och ingen kan längre undkomma det strålande kärleksfulla ljuset. Det skänker hopp och glädje, det för samman människor från olika delar av världen. Människor står trots alla bekymmer mer enade idag än vad de har gjort tidigare i historien. Det kan kanske låta lite konstigt för många men det är så vi ser det från ett högre perspektiv. Människor rör sig från alla håll mot fred, kärlek och enighet. De ser och förstår att en ny tid har gjort sitt inträde på Jorden, att ett fredens rike står för dörren. En tid av fred, kärlek och enande av alla de folkslag som finns på Jorden. De förstår att ”den enes bröd är den andres död” och att det endast är med fred och kärlek som ni kan bygga er nya värld. En värld som lyser med sin gudomlighet av kärlek och ljus. ”Det tusenåriga fredens rike” som många har pratat om, men där tusen står för en symbolisk siffra som är betydligt mer oändligt sett från ert perspektiv.

Jorden har bytt bana och tagit sitt första kliv in i ljuset. Det kan kännas underbart för några men ganska tufft för en del andra. Den större delen av mänskligheten kan uppleva att det åker lite upp och ner. Vissa dagar eller perioder kan det kännas ljust och hoppfullt medans andra dagar kan kännas mörkare och svårare att ta sig genom. Det är bra, det visar att du befinner dig i transformation. Du utvecklas hela tiden i takt med att ljuset får ett större fäste inom dig själv. Gammalt skräp behöver komma ut, så att ljuset och kärleken kan få ta en större plats i ditt liv. Var uppmärksam på allt som händer runt om dig, och ta de steg som du känner att du ska ta, de steg som gör dig lättare och gladare till sinnes. Vila en stund inom dig själv och känn in vad som känns bäst att göra innan du tar nästa steg. Känns det ljust eller känns det mörkt? Var stilla och lyssna in er själva, kära Jordbor, det kan vara viktigt nu, både för er själva och den värld ni lever i.

Fyll ert sinne med ljus och era tankar blir ljusa och lätta. Fyll ert hjärta med ljus och låt kärleken spridas i er kropp och vidare ut i er omgivning. Ni blir de ljusa kärleksfulla budbärare eller ljuspelare som nu manifesterar ljuset på Jorden. Änglarna vakar vid er sida och ni och Jorden ler mot det stora ljuset som nu är på väg att omsluta Jorden. Känn kärleken, kära Jordbor, känn hur det fyller ert inre. Känn glädjen och stanna kvar i den glädjen, och sprid den till dina medmänniskor, det är många som behöver uppleva den idag.

Sprid ljus, kärlek och glädje, kära bröder och systrar. Sprid den över hela er vida värld. Gå i enhet och kärlek med varandra, vi går vi er sida.

Stor kärlek Judas

Du gillar kanske också...