Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj 2019

Per Staffan 24 maj 2019

Arcturians (channeled messages)

Receiving Energies from Sirius ∞The 9D Arcturian Council

Att Ta Emot Energier från Sirius ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

På sista tiden har ni fått mer energi från Sirius Stjärnsystem, och den energin har ökat er känsla av syfte, er önskan att vara till tjänst och er vilja att utforska nya möjligheter för hur ni kan komma ihop som ett kollektiv. Ni har varit på spåret för att få in så mycket av de galaktiska energierna som ni kan, för ni kan känna hur mycket de här energierna är till nytta för er. Och då får ni alla högfrekventa energier från stjärnsystem som Sirius, och ni förstår hur mycket den energin kan förvandla er, och ni vill också göra något med den. Ni vill att energierna från Sirius skall komma till god användning.

Och så ser vi att ni sträcker er ut till varandra för att se hur ni kan vara till tjänst. Vi ser er göra fler förbindelser med varelserna i era hav som är ambassadörerna från Sirius. Vi pratar om delfiner och valar och vi vet att några av er är medvetna om hur mycket de bidrar till det mänskliga kollektiva medvetandet och hur mycket de balanserar energierna där på planeten Jorden. Vi vet att några av er alltid har känt sig attraherade till deras energi, men fram till nu har några av er inte förstått varför.

De är varelser till tjänst som skapar en atmosfär i era oceaner för att skapa ett skifte i medvetandet inom det mänskliga kollektivet. Och så påverkar de så mycket av vad ni upplever när ni är runt någon av era oceaner, och naturligtvis bär alla dessa människor den sirianska energin med sig till alla hörn av världen.

Nu har ni också fått energi från Sirius direkt genom jordens atmosfär. När energierna träffar er atmosfär och ni andas in, får ni nödvändiga uppgraderingar till ert DNA och till era chakras för att föra er till en tid av att önska mer service från er själva och be om mindre från andra.

Vi ser hur dessa energier styrker er genom att ge er mer tillgång till det som är sirianskt och redan finns inuti er. När ni kommer i större kontakt med de sirianska tidigare liv som ni har levat och ni integrerar dessa aspekter av er själva, kommer ni att börja skapa mer av en gemensam känsla där på Jorden där alla vill nå ut för att hjälpa alla andra, och det är verkligen Himlen på Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft nöjet av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...