Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj, 2020

Manifestera Era Önskningar Fortare än Någonsin ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Ni är nu kapabla att göra mer omedelbara manifestationer av era önskningar än ni någonsin har varit i mänsklighetens historia. Ni söker att se de förändringar som ni vill uppleva där på Moder Jord, men de flesta av er letar efter någon annan som kan åstadkomma de förändringar som ni söker. Och det är därför vi uppmanar er alla som det uppvaknade kollektivet att sätta vad vi säger på prov. Visa er själva och andra att tiden mellan att ni lägger ut en önskan i det universella medvetandet, och den manifestationen som kommer tillbaka till er, är kortare än någonsin.

Inte bara är energierna på er värld mer rörliga än de någonsin har varit tidigare, men ni är också starkare, mer självsäkra och mer erfarna än ni någonsin har varit tidigare. Ni behöver bevittna era egna nya manifestations förmågor för er själva, och vi föreslår att ni börjar med något litet, något som ni lätt kan tro på att manifestera ganska snabbt. Och så fortsätter ni bygga. Fortsätt att nå större och större manifestationer, och ni kommer att se att det vi säger är sant. Ni kommer också att kunna undervisa och vägleda andra som har försökt att förstärka deras manifestation färdigheter.

En av de många anledningarna till varför detta är den perfekta tiden att finslipa era manifestations färdigheter är på grund av hur så många av er har tvingats att vidta minimala åtgärder under de senaste månaderna. Ju färre handlingar ni vidtar, desto mer energi har ni för att skapa er egen verklighet. Ju mer självförtroende ni visar i er förmåga att skapa er verklighet, desto färre aktiviteter känner ni att ni behöver ta. Och så, nu är det dags att dra nytta av alla de energier som finns där på Jorden, liksom all den personliga energi som ni har sparat upp för att visa er själva hur kraftfulla och magiska ni är som skapande varelser.

Vi talar här om allt som ni någonsin har velat manifestera, så snälla antag inte att ni inte kommer att kunna manifestera något bara för att ni inte har kunnat manifestera det ännu. Dessa är konstiga och underbara tider ni lever i, och detta är en unik möjlighet att utforska era nyfunna manifestations förmågor.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss i kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...