Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 januari 2019

Per Staffan 9 januari 2019

Lemurien, Atlantis, E.T.s & Nya Tidslinjer ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har undersökt möjligheterna som finns för mänskligheten nu när ni har arbetat så bra med de energier som har skickats till er. Vi kan se att nya möjligheter har öppnats för er, och dessa möjligheter innebär en större koppling till de rötter som ni har där på planeten Jorden.

Vi ser att fler av kristallerna från Lemurien och Atlantis grävs upp. Vi ser en tidslinje där ni upptäcker sanningen om hur länge det har funnits mänskligt liv på er planet och vi ser också möjligheten till att obestridliga bevis på det utomjordiska livet på planet Jorden kommer att upptäckas och det kommer att upptäckas av någon som inte kommer att dölja det.

Vad allt detta kommer att göra för er alla är ännu inte bestämt. Fler möjligheter kommer att öppnas för er beroende på hur ni hanterar all den informationen som ett kollektiv. Informationen som lagras i kristallerna från Lemurien och Atlantis är tillräcklig för att ta mänskligheten till nya höjder.

Men med de upptäckter som ni har i er mycket sannolika framtid kommer trauman, eftersom många av er ännu inte har fullt ut bearbetat de känslor ni har upplevt från förlusten av Atlantis och Lemurien, och även från de erfarenheter som ni har haft med utomjordingar. Naturligtvis har inte alla av dem varit bra, och vi refererar även till tidigare livserfarenheter med dem.

Ni har visat att ni är redo för en intensiv tid, en tid av information som kommer till er som många av oss i de högre världarna tror att ni nu kan hantera. Men ni är de som måste ta på er detta och möta det, och vi är de som har förtroende för er förmåga att göra just det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...