Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2018

Per Staffan 5 april 2018

Att Väcka Utvecklade Aspekter av Er ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni väcker upp delar av er nu som är glada att vara med i er Uppstigningsresa. Ni har många olika aspekter av er själva som kommer att vakna under de närmaste åren. Ni kommer att bekanta er med er själva från en hel del tidigare liv. Det här är versioner av er från det förflutna som växte kraftigt under en livstid men ändå uppnådde vad ni är på kanten till här och nu.

Det här är aspekter av er som har gjort jobbet, men ändå gick de vidare i slutet av sina liv precis som alla andra tidigare livs versioner av er. Och för dem var det inte rättvist. De hoppades på att nå något mer, men på grund av tiden när de levde var detta bara så långt de kunde gå.

Nu, när ni väcker dessa aspekter av er själva, kommer ni att känna mycket mer spänning. Ni kommer att komma ihåg saker om dessa liv, och ni kommer att integrera kunskapen och förmågorna från de tidigare livens jag för att hjälpa er vidare.

Det handlar inte om att ni ska stiga upp, det är bara en fråga om när, och ni kan använda all hjälp ni kan få för att övergången ska bli mjukare och för att komma till den femte dimensionen snabbare. Erkännandet att ni har vaknat i tidigare livstider och har tagit ert medvetande så långt det kan gå i dessa liv kommer att hjälpa er. Ni uppfinner inte hjulet här, och ni behöver inte börja från början.

Vi rekommenderar att ni kallar på dessa andra aspekter av er för att dela vad de kan och välkomna dem i era hjärtan. När ni lär er mer om vilka ni har varit får ni en bättre känsla av vilka ni blir.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...