Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april, 2020

Jorden Kommer Att Kunna Hantera Ett Stort Antal Utomjordingar ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att kontakta med er alla.

Vi har under ganska lång tid varit upplivade över att vara i just denna situation med mänskligheten, eftersom vi visste att det skulle finnas en stor del av den mänskliga befolkningen som söker hjälp från ovan. Vi visste att så många av er skulle leta efter svar också men har varit mer entusiastiska över att vi ger er de energier som ni har åkallat. När vi levererar dessa energier direkt till er, känner vi sambandet mellan människa och Arkturianer, mellan det fysiska och icke-fysiska, mellan de fjärde dimensionella och nionde dimensionella varelserna.

Vi är mycket glada över att få en möjlighet att hjälpa till, även om den hjälpen kommer från denna tid när ni är i så stort behov av hjälp att ni faktiskt kommer att leta efter den på en ny och obekant plats. Vi är naturligtvis bedrövade över förlusterna och det lidande som ni har lidit, och vi skulle ha älskat att ha gjort dessa anslutningar och levererat dessa energier under bättre omständigheter, men pandemin är vad ni alla medskapade, och ni har sträckt er ut och sträckt er upp. Ni har också öppnat upp och fått de energier av hälsa och välbefinnande som vi har tillhandahållit.

Vi är inte ensamma i denna strävan. Det finns många andra kollektiv och varelser som kommer för att svara på mänsklighetens rop på hjälp. Många har tagit kontakt med Lyrianer, Pleiader, Sirianer, Andromedaner, och många andra under denna tid av kris i er värld. Vi vet att de förbindelser som har upprättats kommer att vara mycket långvariga och kommer väl till hands inom en snar framtid. Ni är redo att ta emot mer, och ni är redo att veta mer, men viktigast av allt, ni är redo att bli mer aktiverade inom er genom att ansluta till dem av oss från andra delar av galaxen som representerar de aspekter av er själva som ni vaknar upp till och som ni kommer att fortsätta att vakna upp till.

Vi är era vänner från alla delar av den här galaxen, och vi är så glada över att få vara med i era uppgifter där på Jorden. Nu mer än någonsin måste vi komma samman som en galaktisk gemenskap för att hjälpa mänskligheten att ta all denna smärta och allt detta lidande och förvandla det till skapandet av en bättre Jord för alla, och en Jord som kommer att kunna hantera utomjordiska livsformer i stora mängder.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med nöje haft kontakt med er.”

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...