Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 26 augusti, 2022

När du kanske trodde att saker höll på att ordna sig, har de tagit en vändning till det sämre. Problemen verkar oändliga när mänskligheten upplever förändringar som de aldrig förutsåg eller förväntade sig. Ändå är de nödvändiga för att åstadkomma de som behövs för att hålla era fötter på en väg som leder till New Age. Hur långt bort det är beror på dig och dina reaktioner på vad som händer som rycker upp många saker som du är bekant med och hade ingen aning om att de är olämpliga för dina framtida behov.

Du tvingas titta på hur du lever dina liv och uppmuntras att överväga hur de kan förbättras. Även om det låter lite förenklat när samhället är under sådan press som nu och vissa helt enkelt inte vet vart de ska vända sig. Men ur den prekära situation du befinner dig i kommer sätt att hittas för att framgångsrikt övervinna dina problem. Det kan uppenbarligen inte hända över en natt men med viljan att övervinna dem, och hjälp där det är möjligt från oss ser vi dig så småningom skapa de möjligheter som behövs för att framgångsrikt hantera dem.

Eftersom alla upplevelser är ordnade för er, vinner varje själ på dem, men även de som ännu inte har nått en nivå av förståelse för det verkliga syftet med livet på Jorden som verkligen är en skola för lärande. Det är därför vi håller andra enheter som kan störa ditt liv borta från dig. De besöker ofta din jord av nyfikenhet och det finns ingen avsikt att skada dig. Vi håller dem borta så att du inte distraheras från din livsplan som har utarbetats specifikt för dig, så att du får de upplevelser du behöver för att utvecklas. Den genomsnittliga personen skulle ha svårt att tro att det finns en plan eftersom livet verkar vara resultatet av slumpmässiga händelser. Men mycket uppnås genom att ”fixa” händelser i ditt liv, särskilt när resultatet ger positiva resultat.

Du kan gå fel genom personliga val men du kommer snart att vara tillbaka på rätt spår med vår hjälp. Vi vill se dig uppnå tillfredsställande resultat och det är vad vi strävar efter för din räkning. Du uppnår ofta dem som är över förväntan och vi är glada över din framgång. Vi kan faktiskt belöna dig för dem och du kommer att upptäcka att saker och ting går din väg mycket mer till din njutning. Så det är inte hårt arbete hela tiden och det finns avkopplande tider så att du kan njuta av en vilsam period. Hur kan vi bli så framgångsrika kanske du frågar dig, och svaret är att vi kan se helheten och veta vilka alternativ du har även om du inte är medveten om dem.

Civilisationer kommer och går hela tiden eftersom erfarenheten kräver förändring så att du kan fortsätta att utvecklas. Som vi redan har informerat dig om är din nuvarande cykel på väg att sluta men var inte orolig, eftersom det är normalt framsteg på solnivå. Allt kommer att äga rum inom en mycket nära framtid som du för närvarande förbereder dig för även om du inte nödvändigtvis är medveten om att göra det. Livet står aldrig stilla och är alltid i rörelse och med det kommer förändringar som är fördelaktiga för alla. Solcykler är helt normala och äger rum för att ge dig nödvändiga upplevelser för din fortsatta utveckling.

I din nuvarande tid är det uppenbarligen mycket press på alla, eftersom det du har ansett som ”normen” måste ändras för att tillåta ett stort steg framåt. Det är nödvändigt att tillåta de själar som är redo att ta ett kvantsprång och slå sig ner i en ny vibration som är mer lämpad för deras behov. När de sista åren går kommer du att få kunskap som hjälper dig att rensa ut alla tvivel om vad som väntar. Det mest acceptabla faktumet är att ni inte längre kommer att behöva utstå de mörkas handlingar, som kommer att ha hamnat på en nivå som överensstämmer med deras lägre vibrationer.

När du känner dig låg, lyft dig upp genom att tänka positivt på en ljus framtid som väntar dig och livet där allt är i ett nära tillstånd av perfektion. I de högre vibrationerna kan det inte vara annorlunda och du skulle ha svårt att föreställa dig skönheten och glädjen som finns på den nivån. Så du har allt att se fram emot och det är inte så långt borta. Många av er kommer att leva för att se det igenom, och de som har gått före er kommer att kunna återinkarnera in i den tidsperioden.

Trösta er själva genom att veta att ni praktiskt taget har gjort allt det hårda arbete som behövs för att hålla er i de högre vibrationerna. Ni kan verkligen inte misslyckas med att ha kommit så här långt så låt er inte börja flagga och håll er positiva hela tiden. De mörka lurar dig och gör sitt värsta för att hindra dig att lära dig sanningen, eftersom de vet att du inte längre kommer att frukta deras försök att hålla dig i mörkret och genomskåda deras lögner och förvrängningar av sanningen. De försöker hålla er nere, men ni är stora själar som är av Ljuset. Så gnäll inte över er själva när ni gör misstag eftersom det är en mänsklig egenskap som ni förlorar när ni lyfter upp era vibrationer.

Berätta för dig själv vilken vacker själ du är i hjärtat och kom ihåg att du är en aspekt av Gud. Du kan uppnå allt du vill om du har tillräcklig självförtroende. Ni är underbara själar som har en upplevelse borta från Gudomen och gör mycket bra genom att lyfta er själva. Fortsätt le och lev i glädje eftersom ett nytt liv väntar alla med tiden.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...