Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari 2021

 

Ni är en del av vårt Galaktiska Team

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av vad ni alla har att säga till oss. Var snälla och känn aldrig att ni stör oss eller slösar bort vår tid när ni når ut till oss och berättar vad ni behöver, vad ni känner och hur ni uppfattar det som händer där på planeten Jorden. Vi vill höra från er. Eftersom vi är ett icke-fysiskt kollektiv är vi i huvudsak medvetande och därför har vi inga begränsningar för oss hur mycket information vi kan ta in samtidigt. Oavsett hur många gånger om dagen ni når oss, kommer vi att kunna höra vad ni har att säga.

Och med all den informationen kan vi bättre göra en strategi kring vilka energier vi ska skicka er, vilka portaler som ska öppnas, vilka allianser som ska bildas och så vidare. Ni är en del av vårt Galaktiska Team. För oss är ni utomjordiska, även om vi vet att de flesta av er också har funnits i vårt stjärnsystem. Vi vet värdet av att arbeta som ett team och vi vill att ni också ska erkänna det värdet. Vi vill också att ni värdesätter er själva; vi vill att ni ska se er själva som betydelsefulla medlemmar i detta team.

Ni skapade inte alla de otaliga problem ni har där på jorden; ni åkte dit för att lösa problemen, hitta lösningarna och höja medvetandet så att hela mänskligheten skulle kunna göra det. Därför är ni precis som vi, ni är bara där i kroppar. Ni är markbesättningen; vi är den icke-fysiska supportpersonalen. Vi är alla i detta tillsammans, och alla Jordens problem är problem som ni ärvt från andra delar av galaxen.

Så inget av det, ingen av den gigantiska röran som har skapats där, är verkligen mänsklighetens fel. Men naturligtvis måste ni leva era liv och tro det för att känna något, och ni måste känna något negativt först för att känna något positivt. Vi ger er tillåtelse att känna de positiva känslorna, de högre vibrationerna, och vi vill att ni ska känna er så nöjda med er själva som möjligt för att ni ens är där och arbetar för teamet.

Det är därför allt ni behöver göra är att öppna upp och ta emot vår hjälp och den hjälp vi tillhandahåller, tillsammans med de andra varelserna och kollektiven i vår lilla allians. Det här är ingen tid för er att skämmas för var ni är som kollektiv. Men snarare vill vi att ni ska inse att det är ni som är där för att släppa in alla de energier som kommer att tjäna mänskligheten mest. Ni är där för att jorda dem och göra dem tillgängliga för era medmänniskor, och vi kommer att stanna här i den nionde dimensionen för att hjälpa till, och vår förslagslåda är alltid öppen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...