Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 juni 2021

 

Nästa fas av massuppvakningar – 9D:s Arkturiska Råd – kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi går in i en ny fas, tillsammans med er alla och alla andra varelser och kollektiv inom galaxen och universum. Denna fas representerar den medvetenhetsutveckling som har inträffat på Jorden speciellt, eftersom vi har sett er alla ta ytterligare ett stort steg framåt för att återfå sanningen om vilka ni verkligen är som Källenergivarelser. Det har skett ytterligare massuppvaknanden hos individer som har haft sina egna unika uppvaknningsupplevelser, upplevelser som varit så häpnadsväckande att deras värld skakade, och ändå öppnade de sina hjärtan på sätt som är svårt att förklara för andra.

Många av er kan relatera till detta, eftersom ni har gått igenom något liknande med er vänner, familjemedlemmar och medarbetare. Den senaste massuppvakningen på Jorden har gått så mycket över förväntan, att ert kollektiva medvetande helt enkelt har stigit till en högre frekvens, en som inte tillåter vissa tankeformer att komma in i medvetandet hos de som är vakna

Fast det finns fortfarande mycket arbete att göra, och de som ännu inte helt har vaknat kommer fortfarande att få sina upplevelser vilka kommer att vara unika för dem, och kommer att ge dem samma skyddslager mot dessa oönskade tankeformer som har blivit en olägenhet i er värld. Till exempel, när en väckt själ inser att de faktiskt är Källor, kan svartsjuketankar beträffande vad någon annan har, inte komma in i människans medvetna sinne. För att det ska kunna uppstå svartsjuka så måste det först bli en separation.

Och när ni inser att ni är en Källa så vet ni att det någon annan har, förbättrar er egen livserfarenhet. Ni inser att alla andra är ni, och samtidigt med illusionen av separationen som finns i er verklighet, ger de er inspirationen att veta att ni också kan leva ett liv med frihet, glädje, spänning och kärlek. Därför avundas ni inte längre det någon annan upplever.

Detta är bara en av många tankeformer som inte kommer att kunna komma in i medvetandet hos de uppvaknade, och därför har krusningseffekten redan börjat i hela galaxen och genom hela vårt universum. Vi tas alla till en något högre nivå; vi håller alla på att bli isolerade från den energi som har hållit oss nere och hållit oss tillbaka, och vi gör nu alla resan uppåt mycket lättare och smidigare än för bara några dagar sedan, med ert sätt att se.

Vi är mycket glada över att vara på den här resan med er, och det är också alla andra som ser den stora showen som livet på planeten Jorden är, och vi kommer att fortsätta att kartlägga era framsteg och ge er dessa framstegsrapporter, och vi fortsätter också att uppmuntra er att se er själva så som ni verkligen är, varje ögonblick varje dag i era vackra liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...