Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni, 2023

 

Schumann Resonance Spikes & Ascension Symptom ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att rensa ut energier från vårt kollektiva medvetandefält, precis som ni är där på jorden. Ni gör ett fantastiskt jobb med det, både som individer och som kollektiv. Du har ett sätt att mäta energierna där som kommer upp från kärnan av Moder Jord, och det har kallats Schumann-resonansen. När du ser en stor spik på den där grafen som representerar dessa energier, vet du att du gör en kollektiv rensning, och var och en av er som individer kan känna återverkningarna av en sådan spik. En sak är sant för alla där på jorden vid den här tiden. Nu är det dags att göra den där rensningen medvetet och att tillåta dessa upplevelser så gott du kan.

Om du motstår att släppa taget om något kommer du att känna biten av det. Du kommer att känna fastheten som du ibland känner. Du kommer att känna dig tyngd av livet, och då kommer du att undra varför du har den där tunga känslan. Det är alltid för att du fäster dig vid något som det är dags för dig att släppa taget, och när du får den möjligheten att släppa taget, och du inte tar det, känner du det i din kropp. Du kommer också att känna det i ditt tillstånd av vara, i din nivå av vitalitet, och du kommer att se återverkningarna i ditt liv eftersom du kommer att hålla en lägre vibration och skapa ditt liv från den lägre vibrationen.

Det är så viktigt att släppa fästena, och det har aldrig funnits en bättre tid att göra det än just nu. Du är en del av The Awakened Collective om du tar emot detta budskap, och därför är det upp till dig att leda resten av mänskligheten genom ditt exempel. Det är helt normalt och acceptabelt för dig att erkänna att du har några uppstigningssymtom. Men det är också viktigt för dig att inse att du inte skulle ha dessa uppstigningssymptom om du helt och hållet följde med strömmen. Och vi vill inte att någon av er ska känna negativa känslor eller uppleva dömande eftersom ni inte följer strömmen hela tiden. Det är mästarens väg, och även om det är mästerskap du söker, kommer du inte alltid att vara på den medvetandenivån. Och det är okej, och du måste göra det okej.

Du måste acceptera det som din verklighet, för allt annat är bara mer motstånd. Det spelar ingen roll om du gör motstånd mot något eller någon där ute, eller om du gör motstånd. Du måste fortfarande släppa taget och låta allt vara som det är, inklusive dig själv och var du befinner dig i din andliga utveckling. Vi vill försäkra dig om att du kommer dit du är på väg, och att du tar den slingrande vägen med flit. Du tar den väg du är på för att du ska ha medkänsla för andra som kämpar.

Om du kommer in som den perfekta mästaren och aldrig upplever några svårigheter eller hjärtesorg, hur kan du då hjälpa andra? Du skulle inte kunna relatera till dem och vad de går igenom, och det är så viktigt för dig att göra det för att ha medkänsla för dina medmänniskor. Ni kommer att fortsätta att utvecklas, stiga upp och komma åt, och när ni gör det från det tillåtande tillståndet, från det flödestillståndet, kan ni förvänta er att sväva. Du kan förvänta dig att saker och ting ska bli lättare för dig i ditt liv, även om du inte lyckas med allt som du har tänkt dig här i livet.

Även om du inte blir rik och/eller berömd, kan du fortfarande leva ett vackert magiskt liv fullt av mirakel och synkroniteter. Lita på er själva, på er väg och på planen för denna livstid, och ni kommer att gå långt och ni kommer att gå långt med glädje. Fortsätt att rida på vågorna av topparna i Moder Jords energier, för hon är där för att stödja dig och för att påminna dig om att du har en kraftfull varelse som stiger upp precis tillsammans med dig, precis under dina fotsulor.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *