Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars, 2020

Det Arkturiska Rådet, 25 mars 2020-03-26 

Via Daniel Scranton

Massuppvakningen Har Börjat

  

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

När ni tänker på ordet dödlighet, er uppfattning om döden, det är då ni gör en ordentlig undersökning av själen. Därför är ett av de positiva resultaten av covid-19-utbrottet ett massivt uppvaknande på er planet just nu. Ju fler människor som överväger möjligheten av sin egen bortgång, desto mer börjar de leta efter svar, och desto större är chansen att de får de svar som de letar efter.

Nu har den tiden kommit, som vi har pratat om, när massuppvakningen håller på att ske. Fler och fler människor håller på att upptäcka sanningen om att de är eviga och oändliga varelser av ovillkorlig kärlek. Många individer funderar på reinkarnation för första gången och känner det som att de har oavslutade affärer här på Jorden.

Så ni förstår, det finns en fördel med det som ni går igenom som går bortom förändringarna av systemen och imperiernas fall. Det är något mycket viktigare som pågår där än till och med massarresteringarna av dem som har arbetat för mörkret. Ju fler av er som är vakna desto närmre kommer ni er uppstigning, och naturligtvis, en del av att vara vaken är också att erkänna det Gudomliga hos era medmänniskor.

Att vara omtänksamma, medkännande och vänliga människor betyder mer än ni kan föreställa er. Därför vill vi fortsätta att uppmuntra er att hitta ett sätt där ni kan vara till hjälp, vara en del av lösningen och sträcka ut en hand till era medresenärer på planeten Jorden. Ni vet att ni också kan vara de som inspirerar någon till deras uppvaknande, och det är en gigantisk prestation. Titta efter möjligheter att hjälpa de som är i nöd och inspirera alla, inte med era tankar och inte med era teorier, utan med er medkänsla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...