Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 25 mars, 2022

 

Det är dags att reflektera över vad ni vill ha ut av ert liv, för era handlingar ljuder högre än ord. Ni projicerar en energi som skapar en väg framåt och drar till sig vad som behövs för att den ska bli er verklighet. Var noga med vad ni önskar då inte många inser kraften i det uttalade ordet. Det behövs inte mycket fantasi för att se vad man skapar med negativa tankar, de drar också till sig liknande energier, så var noga med hur ni uttrycker er.

Vi har ofta tryckt på behovet av att uttrycka sig på ett positivt sätt genom att använda ”jag är” hellre än ”jag önskar”. Man kan till exempel säga ”jag är glad” och i så fall dra till er mer glädje till sig vilket såklart är mer önskvärt. Försök att vara positiv i ert sätt att uttrycka er och era behov. Detta låter energin svara på sitt eget positiva sätt. Till skillnad från tidigare är vibrationerna på en högre nivå och kan lättare ge respons till era positiva yttringar.

Genom att se framåt och förbereda sig själv för gradvis upplyftande blir ni tillförsäkrade att vara kvar på er valda väg mot Uppstigning och tar en underbar möjlighet att utvecklas bortom lägre vibrationer för att aldrig mer behöva vara i dem. Det är ett sinnestillstånd och inte alls så svårt att bibehålla som man kan tro. Ni kan vara säkra på att vi är med er hela vägen för att stödja er som hjälp att nå er framgång. Om ni redan kunde se er potential som ligger framför er, skulle ni se till att lägga alla ansträngningar på att säkra ett positivt resultat. Oroa er inte om ni avviker från vägen eftersom ni snart kan vara tillbaka igen.

Var säkra på att vi är med er och hjälper er genom den kommande tiden och gör vad vi kan med er acceptans och utan att inkräkta på er fria vilja. Vi gör vårt bästa med vårt inflytande för att hålla er positiva och i linje med er livsplan. Vi är nöjda med att vara med er och vara en del av era framsteg då ni kommit så här långt. Ni har redan klarat den svåra biten genom att passera markören och det finns ingen anledning varför det inte skulle vara medvind från och med nu. De negativa energierna är förstås kvar och försöker locka er ur kurs, men med en positiv attityd och viljekraft säger vi att ni kan inte falla av. Ni har stark vilja som har kommit så här långt och inget kan sätta sig över er beslutsamhet och egenvilja.

Genom era handlingar hjälper ni andra med en förebild till att vara positiva. Det dröjer inte länge förrän folk uppmärksammar ert lugn och glada syn på livet, och de kommer att försöka lyfta upp sig för att nå samma sinnesfrid. Människor letar i allmänhet undermedvetet efter sätt att förbättra sina liv, likna andra och vara del av en flock, även om en del individer vill ligga före med trender. Det är därför som många unga anger takten för förändringar, då de kommer in i livet fulla av idéer som de vill introducera. En del gör verkligen skillnad för att mänskligheten ska gå framåt då det inte går så lätt för alla med förändring.

För närvarande ökar förändringarna i hastighet och det är typiskt för den tid ni är i, det finns framsteg som tar er in i den Nya Tiden. Mycket som är nytt är redan uttänkt och kommer att ta er till en ny livsstil med mycket mer bekvämlighet och mer tid för era egna aktiviteter. Det verkar inte som om det nuvarande skulle förebåda ett bättre liv, men var säkra på att ut ur förvirring och negativitet kommer de som är hängivna att skapa förändring att träda fram. De väntar i kulisserna och när väl allt lagt sig kommer de fram.

Med tanke på traumat som många går igenom nu reser sig frågan om varför det är så överallt. Det är en stor rensning som måste uppstå vid slutet av en cykel, och även om det är obehagligt så tänk på att varje persons karma är inblandad. Det ni inte kan veta är varför en själ måste gå igenom sådana lärdomar, men det man lär är hur det är att vara mottagare av en negativ handling. Erfarenheten visar att det är det bästa sättet att försäkra att en själ förstår konsekvenserna av sina handlingar, så till den grad att det inte är troligt att de gör om det och de testas igen för att se till att de inte gör det.

De av er som förbereder er för Uppstigning har redan nått den punkt där ni inte behöver bevisa er redo. Ni leder vägen och andra kommer att följa er i fotspåren när de ser hur bra de går framåt. Det blir verkligen lättare ju längre fram man kommer på vägen mot målet. De Mörka försöker ändå hindra era framsteg och går hur långt som helst för att distrahera er. Ni har dock visat karaktärsstyrkan att hålla er kvar på den valda vägen.

Kom ihåg att oavsettvilken roll ni har nu så har ni fått möta många utmaningar genom era många liv. De har avsiktligt satts upp i er livsplan för att stärka er karaktär på det sätt ni behövde för att fortsätta utvecklas. Efter hundratals, om inte tusentals liv inser ni att ni har en liten förmögenhet av erfarenhet som tar er säkert genom de mest kraftfulla utmaningar. Då ni står stark inför dem och har nått ett så lyckat resultat, finns det förstås ingen anledning till varför ni inte skulle nå ända fram till fulländning.

Läget för mänskligheten följer planen och om det låter konstigt ibland när det så mycket oro på Jorden, så förstå att förändringar måste till om ni ska fortsätta gå framåt. Det har varit en stor uppgift att komma vidare så att det gamla kan läggas bakom er, eftersom ni tenderar att hålla fast vid det som är välbekant. Tiden är en viktig faktor i era liv och än mer i den större bilden som vi ser. Vi nämner dock inte dessa saker för att oroa er då vi har kontroll på detta. Vi kommer att hjälpa er att övervinna de många problem ni står inför, men när allt kommer omkring måste ni göra grovjobbet. Framåt ser vi ett lyckat slut och det är det som räknas. Ni har alla jobbat hårt för att få saker att hända och haft tillit till oss då ni vet att vi gör allt vi kan hjälpa er med för att ni ska lyckas.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och alla själar har den samma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...