Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti 2019

Känslor i den digitala tidsåldern – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har intresserat oss för hur ni alla kommunicerar med varandra och vi inser att det har skett en hel del förändringar under åren när det gäller de typer av kommunikationsenheter som ni har haft tillgängliga för er. Ni har nu flera sätt att få ett meddelande till någon annan eller att prata med någon annan direkt. Detta för er närmare som ett kollektiv.

Ja, ansikte mot ansikte kontakt är fortfarande idealiskt, men det finns avstånd mellan er och era nära och kära på grund av skola, resor, arbete och av många andra skäl. Är det inte underbart att ni har möjlighet att få kontakt så enkelt med varandra trots dessa avstånd? Nu är det perfekt för er att kunna prata om era känslor med varandra. Det är att föredra. Det är hälsosamt. Det ger alla andra tillåtelse att prata om sina känslor, och tro det eller inte, ert tillvägagångssätt hjälper till i detta avseende.

Om ni bara hade ansikte-mot-ansikte-kontakt med andra som den enda möjligheten att dela vad ni kände, skulle sannolikheten för att ni skulle dela det minska kraftigt. Men eftersom ni kan skicka en text, ett e-postmeddelande eller lämna ett röstmeddelande där ni kan uttrycka er själva och veta att ert meddelande kommer att tas emot, finns det större sannolikhet för att ni kommer att vara äkta, genuina och ärliga om vad pågår med er, känslomässigt.

Ibland är det mycket utmanande att hitta rätt ord för att uttrycka hur ni känner och så får ni redigera den texten eller det e-postmeddelandet om och om igen tills ni får den precis rätt. Nu har ni naturligtvis haft brevskrivning och andra sätt att kommunicera före denna digitala tidsålder ni befinner er i, men ni får en sådan omedelbar leverans nu och det är till hjälp. Det är, som vi sa, att föra er närmare varandra.

Vi vill att ni alla ska dra fördel av det faktum att ni har den här tekniken och använder den för att starta de svåra konversationerna kring känslor med de som är så betydelsefulla i era liv. Var mer öppen för att ni vill fördjupa förbindelsen ni har med en annan person, men också göra det för att ni är skyldig er själv att uttrycka hur ni känner er. När ni delar vad ni måste dela är det också viktigt att använda känslomässiga ord, som “sorgligt”, “arg”, “rädd” och så vidare.

När ni berättar för någon annan hur ni mår, se till att ni vet hur ni mår. Se till att ni känner det och inte bara berätta för den andra personen att de skadar er, till exempel. Det är inte tillräckligt med information. Det är viktigt att känna igen den känsla som finns där. Det är det enda sättet att dela det och med alla dessa olika utrustningar som ni har nu, är det lättare än någonsin för människor att vara i kontakt med varandra och erkänna möjligheten att ni måste ansluta till varandra och höja nivån på medvetenhet om dessa känslor som är så viktiga.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

You may also like...